Pantalonii din piele  în ultimii ani, au devenit piesa de rezistență în garderoba fashionistelor. Apreciați pentru versatilitatea lor și datorită faptului că se pot încadra perfect atât într-o ținută de fiecare zi cât și într-un mai sofisticată de seară.

 

Pasionatele de modă și vedetele celebre demonstrează că aceștia pot fi asortați în zeci de combinații, aşa că nu trebuie să îţi fie frică de experimente. Prototipul de culoarea neagră în stil minimalist se poate înscrie cu succes în dresing-ul oricărei femei, dar atenție maximă cum și ce îi asortezi.

 

 

Cea mai simplă și chic combinație ar fi pantalonii din piele, un tricou, asortate cu un sacou și desigur o pereche de pantofi cu toc. Pentru o alură mai rock îi poți combina cu o geacă biker style, o pereche de botine și un clutch pe măsură.

Pentru zilele cotidiene îi poți asorta cu un pulover oversize sau un cardigan, o geacă de puf, botine, uggi sau teniși. Iar pentru ca aceștia să fie potriviți temperaturilor scăzute caută în magazine modele căptușite.

 

 

 

O altă combinație la fel de reușită ar fi pantalonii asortați cu o cămaşă boyfriend style, un pulover, cizme sau botine și o geantă maxi. Totodată nu ocoli cămășile clasice fie din mătase, bumbac ori lână și desigur bluzele tip tunică.

Dacă nu prea stai bine la capitolul asortare, atunci optează pentru combinații monocrome foarte simpliste, dar dacă ești gata să dai lovitura atunci renunță la clasicii pantaloni skinny și mizează pentru modele din piele tip sport, variante viu colorate, în trei sferturi, prototipuri cu tur lăsat ori decorați cu clape sau tivuri evidențiate ori salopete. Pentru o ținută echilibrată și perfectă ai grijă să combini pantalonii din piele cu jachete sau geci realizate din diverse texturi.

 

 

 

 

Notă: Pantalonii tip skinny ai grijă să îi porți permanent cu bluze, pulovere, tricouri sau sacouri până la linia șoldurilor sau trenciuri până la genunchi, îndeosebi dacă ai forme voluptoase.

 

 

 

 

 

Orice informație de pe acest site poate fi preluat doar cu acordul în scris al Y. Danko

Text: Ylianna Danko

Foto: http://micahgianneli.com/tag/kookai-fashion/

http://www.sabfashionlab.com/sporty-baggy-leather-tendance-sport-cuir-baggy/

http://www.fabsugar.com/How-Wear-DOrsay-Pumps-25708874

http://www.dailymail.co.

http://thezoereport.com/net-a-porter-hunger-games/

http://lefashionimage.blogspot.com/2013/02/color-block-stripes-london-fashion-week.html