”Fondazione Pitti Discovery” organizează unele dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, cunoscute ca „Pitti Immagine”. În cadrul acestora  au loc expoziții internaționale de textile, piese vestimentare, acesorii, prezentări de modă, evenimente sociale și petreceri exclusive în  toată  zona metropolitană a orașului  Florența (Firenze). Acestea sunt clasificate după devirse tematici și categorii ca: Pitti Uomo, Pitti W_woman precollection, Pitti Bimbo, Pitti Filati, Moda Prima, Parfumuri ș.a.

La data de 17 iulie în Fortezza da Basso a început Fashion Week, cu primul eveniment dedicat modei masculine. Expoziția ”Pitti Uomo” este la cea de-a 86 ediție, la care au acces doar operatorii din domeniul fashion. Aici cele mai celebre case de modă din întreaga lume își expun noile produse pentru anul 2015.

Pe lîngă colecțiile vestimentare, accesorii și  parfumerie  poți admira cele mai originale aranjări de vitrine.

La eveniment poți întâlni modele și fashion bloggeri, care își etalează nestigherit ținutele provocatoare, fotografi, dar și celebrități din domeniu fashion.

  

Vezi toată galeria foto AICI

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Orice informație de pe www.ydanko.com poate fi preluată doar cu permisiunea scrisă a Y. Danko. Adresați request:danko.ylianna@mail.ru

Text și fotografii: Ylianna Danko

Alte surse foto: https://www.facebook.com/