Două săptămâni în urmă s-a încheiat unul dintre cele mai importante evenimente de modă, care au loc în Europa. Asociația ”Pitti Immagine” în colaborare cu ”The Firenze Centre for Italian Fashion”, Ministerul Dezvoltării Economice și ITA, au organizat un eveniment de excepție, dedicat modei masculine. De această dată organizatorii s-au inspirat din tematica jocului ”Ping Pong” și pariurile sportive, pentru a amenaja Fortezza da Basso în cel mai mai creativ mod.

Ferragamo, Gucci, Roberto Cavalli, Ermanno Scervino și Emilio Pucci- sunt cele cinci branduri Fiorentine, care în premieră au participat împreună la acest eveniment. Invitatul special fiind brand-ul ”Zegna” care a venit cu o colecție, proiectată de Murray și Paul Surridge Scallon.

”Pitti Immagine Uomo” a atras peste 30 de mii de pasionați de modă, care au admirat colecțiile de ultimă oră, a peste 1090 de branduri. Cu acest prilej fotografii nu au scăpat din vedere cele mai tari ținute purtate de fashion trendsetters.  Aceștia au etalat atât costume clasice și formale, cămăși cu imprimeuri ”Paisley” și ”Check”, cât și accesorii trendy, viu colorate. În topul preferințelor fiind eșarfele, purtate atât la gât, dar și în calitate de centură sau legate la mână ori picior. Ochelarii cu forme rotunjite fiind cel mai popular model în rândul fashioniștilor.

 

În special pentru vizitatorii site-ului www.ydanko.com, stilista Ylianna Danko aduce în direct din Firenze fotografii cu cele mai cool & glam look-uri de street slyle. Astfel aveți un motiv în plus de inspirație.

 

 

Vezi toată galeria foto AICI

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Orice informație de pe www.ydanko.com poate fi preluată doar cu acordul în scris al Y. Danko. Adresați request:danko.ylianna@mail.ru

Text &Foto: Ylianna Danko

Alte surse foto: stormyboy-desbordespain.blogspot.it