Luna martie, a acestui an, este cu certitudine luna evenimentelor fashion.  După ce weekend-ul trecut am savurat prezentarea brandurilor #DinInimă,  în această vinere, feeria continuă cu lansarea celei de-a II-a ediții a evenimentului ”Privé Fashion Events”. 

Organizatorii acestui eveniment își propun să iasă din tipare și să impresioneze publicul cu un show pe măsură. Evenimentul va fi în stil underground, industrial, o combinare uluitoare dintre modă și tehnologie. 

Fiind în calitate de „Privé SOCIAL MEDIA  PARTNERS” am menirea de a vă anunța detalii din culise, mai exact cine sunt designerii participanți și ce așteptări au de la acest fashion show. Enjoy it ! 

•Promesse

Marina Borta (designer): “Așteptările sunt foarte înalte și respectiv pregătirile sunt la nivel. Colecția se va pregăti special pentru acest eveniment, e vorba despre o colecție capsulă într-un stil neobișnuit pentru brandul promesse|

Avem emoții, dar sunt emoții frumoase, deoarece dorim să uimim și să încântăm în același timp.”

•Viggo

Prima ediție Privé Fashion Events a uimit prin excelența organizare și promovare a evenimentului, ce a rezultat un feedback garantat designerilor participanți. De această dată, așteptările noastre se ridică, incită și inspiră la o prezentare a celor mai creative colecții ce va răsuna, cu siguranță, și în afara R. Moldova. Let’s do it!

•Miriams Bride

Mihaela Grecu și Irina Minciună ( designeri): “Ne-am regăsit în acest proiect și am decis pentru prima dată să participăm în cadrul unui eveniment de modă. Fiecare rochie de mireasă creată de ”Miriams Bride” este cu adevărat o capodoperă de lux, realizată din țesături de cea mai înaltă calitate. De aceea avem foarte mari așteptări și suntem siguri că vom demonstra că o rochie de mireasă poate fi altfel. “

•Ariadna

Diana Voevutki ( designer) : “De această dată brandul ”Ariadna” vine cu o colecție mai neașteptată – dacă până acum optam pentru produse couture, colecția nouă va fi pret-a-porter, realizată din  stofe feminine, dantele scumpe și croieli provocatoare. Sperăm să demonstrăm femeilor că pot fi frumoase nu doar îmbrăcând o ținută de seară, dar și o pereche de pantaloni, care să îi evidențieze formele.”

•Fórbels

Olesea Fortuna și Beleaeva Anna (designerii brandului): “Ne așteptăm ca ediția a doua ”Privé Fashion Events” să rupă stereotipurile unei prezentări banale de modă și să impresioneze prin atracția unui public nou, fapt ce va ridica cotația Moldovei în rândul țărilor producătoare de piese vestimentare. Iar noi să fim mândri că am avut ocazia să participam la realizarea respectivului show.”

•Cellin

Nicoleta Vrabie (fondator): “O femeie este frumoasă atunci când zâmbește și când lasă fericirea să o învăluie. Acestea sunt gândurile cu care noi, cei de la ”Cellin„, am pornit la drum atunci când ne-am propus să oferim fiecărei femei șansa de a-și descoperi propria frumusețe, în cele mai simple și mai rafinate moduri. În cadrul celui mai spectaculos eveniment, am decis să spargem stereotipurile și să aducem cea mai nouă colecție de pijamale care pot fi purtate chiar și în stradă. Fericirea ne-o creăm noi !”

•Adaline Denim

Simona Bacaliuc (designer) : “Dorim să prezentăm publicului o rochie de blug, cum nu se așteptă să o vadă, o rochie nonconformistă și extravagantă, care va completa garderoba fiecărei femei. Așteptăm un public și un eveniment prietenos, deosebit, care să rămână în memorie ca un eveniment care vine cu designeri, concept și colecții ALTFEL. Sunt mereu atentă să nu plictisesc publicul, încerc să ofer în fiecare sezon piese unice, colorate, avangardiste sau modalități de styling care ne provoacă imaginația, dar în paralel rămân fidelă și pieselor cheie – rochia clasică de blug, care este mereu pe gustul femeilor frumoase.”

•Haskel

Natalia Sergacova( designer): “Ne-am făcut remarcați la prima ediție ”Privé Fashion” , iar acum suntem gata să uimim din nou.

Brandul ”Haskel” crează ediţii limitate de accesorii pentru a evidenţia personalitatea fiecăruia. De data aceasta pregătim o colecție curajoasă, ieșită din tipare care cu siguranța va capta toată atenția publicului. “

•Bord’s by Flower Ferre

Tatiana Bordeianu (designer) : “Nu vreau să uimesc. Vreau să transpun ideile într-o colecție de haine simple , dar care exaltează personalitatea femeilor ce se regăsesc în aceste haine. Sper să placă publicului.”

•Șotropa

Otilia Șotropa (designer) : “Deoarece sunt pentru prima dată într-un astfel de proiect vreau ca intrarea brandului ”Șotropa” în lumea modei să fie una memorabilă. Stilul conceput de noi este ceva diferit de ceea ce s-a propus în Moldova și aș vrea să fie primit cu succes. Nu în ultimul rând ne așteptăm la vizibilitate maximă, deoarece fiind la început de drum, anume acest puncte trebuie marcate.”

•105 store/March Again

Arina Filatova ( designer) : “Țin să cred că aceasta va fi una dintre cele mai neobișnuite și stilate prezentări de modă în care am avut ocazia să particip vreodată. Atmosfera, decorul unic și percepția modei într-un stil mai neordinar în țara noastră, fac ca prezentările marca „Privé Fashion Events” să se bucure de succes.”

•Street&Sport

“Am participat la prima ediție a evenimentului, iar acum pregătim o colecție trendy. Avem așteptări mari și cu siguranța vom uimi publicul cu ținute comode, stilate și de înaltă calitate. De data aceasta punem accent pe brandurile- Polo Ralph Lauren, Napapijri, Asics Tiger, New Balance, Converse, Lacoste, Pepe Jeans, Diesel și Timberland. “

•Malliny

Lilia Bezer (designer): “Ne așteptăm și de aceasta dată să fie un eveniment inedit, ca și la prima ediție. Un eveniment de modă în ziua de azi, este mai mult decât o simplă prezentare de colecție, este un spectacol cu actori și spectatori, modele talentate, muzică, lumini. Dar responsabilitatea noastră, a designerilor, este ca în centrul atenției să fie creațiile noastre. Ca de fiecare dată, vrem să impresionam prin ținute originale, elegante și rafinate.”

•TOp Coat by Olga Tovstenco

Olga Tovstenco (designer) : “Colecția “Bird of Paradise” pentru sezonul 18/19 a fost îndeplinită din mătase naturală, catifea moale și texturi din lână de înaltă calitate, suplinită cu culori aprinse și feminitate, transformând orice femeie într-o pasăre zeiască.”

•Osez le style

Emilia Ciobanu ( fondator): “Participăm la acest eveniment pentru că am decis să facem încă un pas într-o lume încă necunoscută nouă. Ceea ce ne dorim e să prezentam în fața unui public larg lucrările noastre și să profităm de un cadru excepțional pentru a le pune în valoare. Fiind o tânără echipă, suntem curioși de feedback-ul pe care îl vom primi în timpul evenimentului și după el, desigur.

Încercăm să materializam ideea prin care simplitatea este prezentată ca cea mai reușită variantă a frumuseții, eleganței și feminității. Dorim să prezentăm o variantă minimalistă a stilului, una ușor de abordat. Sper să reușim.”

•La Muse

Loredana Anton și Dina Rotari (fondatori) : “În primul rând echipa brandului ”La Muse” dorește să mulțumească organizatorii evenimentului pentru oportunitatea de a ne lansa pentru prima dată pe podiumul ”Prive Fashion Events”. Este a doua ediție în care da-ți dovadă de profesionalism, abordare individuală și dedicație! Ne așteptăm să vedem cât mai multă dinamică, creativitate și culoare la evenimentul care urmează! Ne dorim să cunoaștem și să interacționăm cu cât mai multe persoane talentate din industria modei autohtone, să facem schimb de viziuni cu persoanele din domeniu și să auzim opinii în legătură cu prima noastră colecție pentru a deveni mai buni în viitor! “  

Evenimentul va avea loc pe 30 martie, ora 19:00 în incinta Alfa City Shopping Mall.