Un salut cu stil tuturor celor care țin pasul cu modă.

 

   Zic să începem săptămâna cu setarea trendurilor în materie de fashion, inspirându-ne direct de pe podiumul Privé, unde de curând mai multe branduri locale și internaționale și-au prezentat cele mai noi colecții.

   Prin deducție, orice aspect stilistic (culoare, croi sau print) care apare repetitiv în cadrul unui show,  automat se transformă într-o tendință recomandată de designeri. Eu, având rol direct de mesager al modei te voi ajuta să faci alegerea corectă, selectând cele mai bune apariții și definitivând trendurile care merită să le îmbrățișezi. 

  Paisprezece colecții, paisprezece  viziuni stilistice diverse  și totuși o mulțime de asemănări. Revizuie și alege ceea ce te reprezintă:

 • Tweedul în carouri

    Verdictul este clar, carourile râmân în topul preferințelor stilistice. Versatilitatea  acestui print constă în faptul  că poate fi dus cu ușurință în toate zonele, de la everyday look sau glam rock, la outfituri elegante.

  În cadrul prezentării ”Privé Fashion Event” tweedul în carouri a fost prezent atât în colecțiile feminine, cum ar fi Lana Furs, Mia Bella, Șotropa, Mimaussy cât și în colecția masculină by Viggo Moldova

Lana Furs

Mia Bella

 •  Roșu- culoarea pasiunii

   Roșu este culoarea care și-a făcut viză de reședință pe podiumurile internaționale, fiind prezentă în marea majoritate a colecțiilor de sezon. De această dată și-a făcut vizibil prezența în colecțiile brandurilor Mimaussy și  2Coat by Tovstenco Olga inclusiv în  liniile de lenjerie intimă marca Love and Passion și Vitta Prive.

Mimaussy

2Coat by Tovstenco Olga

Love and Passion Lingerie

 • Accent pe confort

   Stilul casual este cel mai frecvent  concept ales de după carantină, datorită  croiurilor și materialelor lejere. Dacă încă nu ai încercat nimic din această categorie îți recomand să o faci,  pentru că nu  îți împiedică libertatea de mișcare, ba dimpotrivă, o facilitează.  Astfel de articole poți găsi în linia vestimentară by Viggo Moldova, Frangipani, Irene Vitali, Vitta Prive și Florentino Delure.

Viggo Moldova

Frangipani

Irene Vitali

Florentino Delure

Viggo Moldova

 • Imprimeul Houndstooth

   Dacă vrei cu adevărat să ai un cuvânt de spus din punct de vedere stilistic atunci trebuie să porți imprimeuri, iar Houndstooth este unul dintre aceastea. Houndstooth se găsește atât în garderoba masculină cât și cea feminină, în diverse forme, dimensiuni  și culori. De această dată l-am regăsit în colecțiile Mia Bella, Sofi&Co și  Șotropa.

Șotropa

Mia Bella

 • Buzunarul – cel mai cool accesoriu al unei haine cu stil

   La modă pot fi nu doar culorile,  texturile  și croiurile ci și furnitura articolelor de îmbrăcăminte, inclusiv detaliile decorative cum ar fi gulerele, manșetele sau buzunarele.  De această dată am putut identifica cu ușurință o tendință în materie de buzunare aplicate, cele tip burduf și cele cu clapă. Însă, atenție maximă ce produs decorat cu buzunare alegi, pentru că acest accesoriu masiv poate adăuga volum acolo unde nu este tocmai necar. Spre exemplu,  dacă ai o siluetă tip pară cu șolduri pronunțate atunci evită fustele, rochiile, paltoanele sau pantalonii cu buzunare atașate în această zonă.

   Dacă ai îndrăgit acest trend atunci revizuie colecțiile brandurilor 2Coat by Tovstenco Olga, Șotropa, Mia Bella și Florentino Delure.  

Șotropa

Mia Bella

 • E la modă să fii eco friendly

  Nu mai este un secret că  industria modei  a lansat  campania de informare și de asumare, pentru un stil de viață stilat  și sănătos. Acum, cu siguranță toți cunosc așa cuvinte precum sustenabilitate, responsabilitate, eco-friendly  sau green.  Prin urmare, că să ții pasul cu moda și să trăiești în armonie cu natura îndreaptăți atenția către produsele din materiale ecologice, cum ar fi  blănurile artificiale și eco pielea. Astfel de piese vestimentare găsești în colecțiile Mia Bella, Șotropa, 2Coat by Tovstenco Olga, Sofi&Co și Vitta Prive. 

Mia Bella

Șotropa

 • Nuanțele pastel în moda modernă 

  Familia de culori pastel  a cucerit toate pasionatele de modă din întreaga lume.  Vorbim de nuantele pale de roz, bleu, lila, galben, verde si culoarea fildeșului. Ele îți conferă un look tineresc și extrem de fresh. 

  Să știi că paleta pastelată de culori  este mereu în tendințe și, datorită schemei sale de tonuri dezactivate, nu  plictisește atât de repede cum se întâmplă cu nuanțele stridente. Respectiv, indiferent de vârstă și chiar domeniul de activitate îndrăznește să porți aceste nuanțe. Inspiră-te de la Irene Vitali, Sofi&Co Shop, Florentino Delure, Vitta Prive, Frangipani, 2Coat by Tovstenco Olga, Șotropa, Mimaussy, Lana Furs și Mia Bella, cum se poartă aceste tonuri.

Irene Vitali

Sofi&Co Shop

Florentino Delure

Vitta Prive

Frangipani

 • Black  and white forever

  Black  and white forever – cu această expresie am spus tot ceea ce aveam de spus. Negru și albul sunt nonculorile care nu au nevoie de carte de vizită, fiind mereu pe poziții indiferent de cursul modei. Împreună sau separat,  într-un total look, ele te vor salva de la impasul stilistic. 

Love and Passion Lingerie

Sofi&Co Shop

Doris Store

2Coat by Tovstenco Olga

Vitta Prive

Fortuna Sisters

Doris Store & Julie Anne Millinery by Iuliana Chiroșca

 • Verdele, culoarea creativității

  După o doză de plictiseală intensă, provocată de styling-urile seci și culorile ordinare, verdele a fost o veritabilă revitalizare a simțurilor mele.  Atât de intens și suculent, că nu-l puteam trece cu vederea.))))

  Conform unei teorii, verdele are darul de a stimula creativitatea, de a debarasa psihicul de stările  depresive,  de nervozitate şi anxietate. El ne revitalizează atunci când suntem secătuiţi nu numai din punct de vedere mental şi emoţional, ci şi fizic… un bun argument ca să-l implementezi în garderoba zilnică.  Îl găsești în look-urile semnate de 2Coat by Tovstenco Olga, Șotropa, Florentino Delure, Sofi&Co Shop, Vitta Prive, Viggo by Cătălin Botezatu și Mia Bella. 

Șotropa

Șotropa

Florentino Delure

 • Inspirație din floră

   Invazia florală în moda feminină nu este nici pe departe o noutate, fiind mereu prezentă în imprimeuri, broderii  sau în aplicații cu efect 3D. În cadrul acestui show am sesizat prezența motivelor florale atât în printurile rochiilor by Fortuna Sisters, în stofa dantelată a colecțiilor de lenjerie intimă by Love and Passion Lingerie și Vitta Prive, inclusiv în aplicațiile supradimensiunate ale  pălăriilor semnate Julie Anne Millinery by Iuliana Chiroșca

Fortuna Sisters

Fortuna Sisters

Love and Passion Lingerie

Doris Store & Julie Anne Millinery by Iuliana Chiroșca

 • O călătorie în trecut

  Moda este ciclică  și mai tot ce este nou are de facto geneza  în trecut. Acest lucru este demonstrat de influiențele  stilului vintage și retro, care au fost îmbrățișate de designerii de pretutindeni.  Bulinele, lenjeria de buduár, gulerele supradimensiunate cu volănașe, rochiile în stilul anilor ’50, mânecile bufate, costumele inspirate din moda anilor ’90, sunt doar câteva dintre caracteristicele fundamentale ale acestei tendințe.  Iată câteva opțiuni demne de atenția ta.

Mia Bella

Love and Passion Lingerie

Șotropa

Mia Bella

 

Mimaussy

 • Minimalist Style

  Aici comentariile sunt de prisos, așa cum stilul minimalist a devenit cel mai apreciat și promovat concept de către fashion bloggerii și stiliștii internaționali. Ție nu-ți rămâne decât să selectezi modelul care corespunde preferințelor tale.

Frangipani

Mimaussy

Doris Store

 • Magia liniară

   Multe dintre fashionistele moderne au detestat  geometria în adolescență, acum însă au îndrăgit-o.  Jocul liniar, indiferent de direcția orientativă, grosimea  sau tipul acestora, mereu va atrage atenția, creând iluzii optice fantastice.   O să regăsești cu ușurință această tendință în corsetele by  Doris Store, lenjeria Love and Passion Lingerie, sacourile clasice by Florentino Delure și chiar colecția matrimonială semnată Fortuna Sisters.

Love and Passion Lingerie

Fortuna Sisters

Love and Passion Lingerie

   Acum că ai ajuns la finalul articolului și efectiv ai aflat care sunt cele mai bune curente stilistice, pregătește-ți geanta de shopping și mergi direct la cumpărături. Shopping plăcut, iar când ai întrebări în materie de modă și stil,  știi unde mă găsești. )))

   Cu drag Ylianna Danko, stilistul tău personal !!!

 

Sursă foto: privefashionevents