Deși trăim și simțim dragostea în fiecare zi, de ”Valetine’s Day” și de ”Dragobete” o sărbătorim mai mult ca oricând. Pentru a ne demonstra respectul  și admirația față de persoana iubită,  ne dăruim  cadouri și organizăm  surprize frumoase,  care se transformă în amintiri de neuitat.

  Anume în această perioadă  mulți  sunt în căutarea darului perfect și pentru că bărbații găsesc mai greu ceva pe potrivă, m-am gândit să le  vin în ajutor cu  câteva  idei  !!!

   – Dăruiește iubire și confort !!!

  Fii original și renunță la banalele cadouri, și dăruiește dragoste, și confort femeii pe care o iubești cu adevărat. O pereche de pantofi sau o pereche de botine ar fi darul ideal.  Sunt mai mult decât sigură că partenera ta va aprecia  grija pe care o porți pentru picioarele sale. Să știi că în magazinul, brandului italian, Bagatt vei găsi o varietate de încălțări de culoarea roșie, inclusiv modele personalizate cu inimi și mesaje de dragoste. Ba mai mult decât atât, ai șansa să faci o achiziție rezonabilă, așa cum,  în această perioadă magazinul oferă reduceri de până la – 60% !!!

– Dăruiește căldură !!!

  Ai grijă de mâinile care te îmbrățișează zilnic și oferă-le protecție și căldură prin intermediul unor perechi de mănuși din piele naturală. Dacă nu știi de unde să cumperi o pereche de mănuși calitative și la un preț bun, atunci vizitează magazinul brandului autohton Valenti. Sunt sigură că vei rămâne uimit de varietatea de stiluri, texturi și culori. Aici vei găsi atât modele clasice,  cât și mănuși de șofat, inclusiv  prototipuri  utilizate pentru device-urile touchscreen.

– Dăruiește stil și atitudine !!!

  Orice femeie visează să primească în dar o rochie stilată, împachetată frumos și cu gust într-o cutie prezentabilă…exact ca în filme. 🙂 Dacă te-ai decis să-i îndeplinești visul, dăruindu-i stil și atitudine,  atunci nu ezita să intri în showroom-ul Nicole Storm, unde vei primi -14 % reducere la toate articolele de culoarea roșie. Cu același succes poți intra și în magazinul multibrand Sofi & Co sau boutique-ul  MonaLisa unde vei găsi rochii  stilate, în culoarea pasiunii, la cele mai avantajoase prețuri !!!

– Dăruiește originalitate !!!

  Cum spuneam mai sus, nu irosi banii pe daruri banale ci investește-i inteligent în accesorii neconvenționale, care îi vor contura  personalitatea. O pălărie  sau o beretă hand- made, creată de marca autohtonă, Julie Anne Millinery ,  ar constitui un dar original și pe măsura așteptărilor. Designer-ul, Iuliana Chiroșca, va realiza, în special pentru ea, un accesoriu deosebit, care va  oferi o imagine cât mai completă asupra exigențelor sale  estetice. – Dăruiește clipe  și emoții !!!

  Clipele petrecute împreună cu persoana dragă sunt incontestabile, de aceea nu ezita să organizezi o cină romantică, într-o atmosferă plăcută. În acest sens, restaurantul Butoiaș  îți vine în ajutor, organizând de Ziua Mondială a Dragostei o Petrecere Purpurie. Veți avea parte de un program inedit și un meniu de excepție, pregătit de cei mai iscusiți bucătari din capitală.   

PS: Dacă rezervi locurile,  până pe data de  14 februarie, atunci poți  beneficia de – 14 % REDUCERE !!! 🙂
– Fii neconvențional

  Fii un bărbat neconvențional în alegerea darurilor. Alege un cadou util și stilat, cum ar fi o geantă trendy de culoarea roșie. Dacă iubita ta este pasionată de accesoriile hand-made, atunci dăruiește-i o gentuță, realizată manual de  NonCea’s handbags  sau o geantă de ocazie ori una de birou, realizată din piele naturală, marca Gentishop.md, care în luna Dragostei oferă  de la -21% și până la – 45 % reducere.  – Dăruiește amintiri

   Fiecare femei  își dorește o galerie fotografică  impresionantă, prin urmare o poți surprinde plăcut cu o invitație într-un studiou foto. În realizarea acestei surprize te poate ajuta fotograful Nathaniel Kowalsky. Acesta poate organiza, în special pentru ea,  o ședință fotografică inedită, cu alură romantică sau cu conotație fashion, ce va capta emoții și amintiri de neuitat.

  De ”Ziua Îndrăgostiților„ vei beneficia de o ofertă specială. La prețul de  doar 1000 de lei vei primi   5 fotografii editate profesionist și 10 fotografii needitate (RAW). 

 Indiferent de cadoul ales, nu uita să dăruiești respect, grijă și dragoste, în fiecare zi, femeii pe care o iubești !!!

Text: Ylianna Danko