După ce au luat sfârșit fashion show-urile  din New-York, Londra, Milano și Paris, a fost absolut clar că gențile din blană sunt cel mai cool trend al sezonului rece. Majoritatea  designerilor  au inclus aceste capodopere cu puf în colecțiile lor. Modelele și nuanțele sunt cele mai diferite, ceea ce înseamnă că fiecare își va găsi gentuța perfectă.

„Proenza Schouler” și ”Misha Nonoo” sunt unele dintre cele mai răsunătoare branduri în industria modei, care crează genți din blană în culori închise. Modelele  handbag foarte simpliste sunt  o alegere  bună pentru cei care îndrăgesc stilul clasic. Și casa de modă ”Salvatore Ferragamo„ se alătură culorilor întunecate cu o poșetă maro, deosebită prin felul în care mânerul extra lung al genții se fixează pe mână.

Chanel-Orylag-Flap-Bag-4300

2 Fendi-Spring-2015-Handbags-14

Celebrul brand ”Louis Vuitton„ aduce pe podium gențile din blană cu leopard print, cucerind instantaneu inimile fashionistelor. Casa de modă propune modele voluminoase, unde să încapă toate lucrurile de care are nevoie o femeie modernă în timpul zilei. Pe același concept s-a axat și brandul Marc Jacobs.

Без имени-1

handbags-fall-winter-2015-2016-7

4

Pentru admiratoarele culorilor stridente, brandurile ”Balmain” și ”Mattew Williamson” au pregătit clutch-uri și genți voluminoase în cele mai aprinse nuanțe.  Astfel, poți scoate din anonimat o ținută obișnuită, asortând-o cu un clutch din blană de culoarea roșie sau galbenă sau  o geantă mare, din blană cu fir lung, de culoare azurie.

clutch-gialla-balmain

6

Fendi-Fall-Winter-2015-Runway-Bag-Collection-6

mini-bag-fendi-in-pelliccia

Gențile din blană cu fir lung au fost observate în cadrul săptămânilor modei, fiind etalate de bloggerițe. În rubrica Street Style au figurat ținute asortate cu genți din blană foarte pufoasă.  Astfel prototipurile din blană cu fir lung și-au consolidat definitiv poziția.Без имени-1 8

La fel de răspândite sunt modelele parțial acoperite cu blană. Datorită faptului că sunt realizate din diverse texturi, aceste genți sunt mai ușor de asortat și implementat în ținutele de zi, oferind outfit-urilor tale o notă de dinamism.

tnbdftn

Celine-Winter-2015-Bag-Collection-26

Chanel-Pre-Fall-2015-Bag-Collection-7

Autor: Nelly Sargu / Pretty-Little-Writer

Surse fotowww.google.it