Bună, dragele mele cititoare !!!

   Habar nu am cum a fost pentru voi ziua de sâmbătă, dar  pentru mine a fost o zi extrem de grea. O zi de lucru intensă, intersectată cu 2 evenimente mondene, de la care, din politețe,  nu puteam lipsi. Adevărul este că forțat mi-am rezervat timp și pentru event-ul Fashion Pop-up Shop, organizat la BERD`s design Hotel.

   Ajunsă acolo, am constatat că timpul acordat vizitei la acest târg nu a fost în zadar. Am rămas plăcut uimită de creativitatea tinerilor designeri autohtoni, care m-au surprins cu lucrările sale originale. Sincer, am rămas stupefiată de colecția de genți creată de brandul autohton Haskel , dar și cele   semnate de Corner , inclusiv de colecția de haine unicat,  decorate manual cu lansetă, semnată de marca Lavielace

   Aici fiecare pasionată de modă ar putea găsi ceva pe placul său, începând de la pălării hand made, create de Julie Anne Millinery by Iuliana Chirosca și finisând cu  lenjerie feminină marca Love and Passion.

   Să știți că aici veți găsi nu doar rochii de ocazii, dar și bijuterii lucrate manual, cum ar fi cele semnate de brandul CopperHand, inclusiv haine exterioare, precum trenciuri și paltoane, semnate marca Lilia Ceaicovschi Clothing, brandul Damiane, și desigur,  2Coat by Tovstenco Olga.

   Mie personal mi-a plăcut foarte mult și sper  că v-am convins și pe voi să veniți în această duminică la Fashion Pop-up Shop, pentru că aici veți găsi lucruri deosebite, create din inimă, acasă în Moldova. Și da…aceasta nu este o postare plătită ci o recomandare sinceră !!!

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com