Tot sezonul estival am vorbit despre rochii și ținute plajă, însă, acum  a venit vremea să discutăm despre accesoriile sezonului rece. Din categoria articolelor necesare în garderoba de iarnă  fac parte și mănușile. Acestea sunt unele dintre cele mai importante elemente de îmbrăcăminte pe timp de iarnă, deoarece anume ele protejează pielea gingașă  a mâinilor. 

   Pentru că există o multitudine de modele, vă voi ajuta să faceți alegerea corectă, recomandându-vă câteva prototipuri  stilate și cel mai important calitative, semnate de marca autohtonă VALENTI. Așa dar, să vedem ce se poartă în acest an !!!

 – Mănușile căptușite 

   Mănușile din piele naturală , căptușite cu lână, cashmere sau blană sunt combinația perfectă dintre modă și funcționalitate. Când termometrele variază între +10 °C – O°C atunci puteți miza cu ușurință pe o pereche de mănuși fără căptușeală sau căptușite cu mătase, dar dacă temperatura scade până la -10°C , optați pentru modele de mănuși căptușite cu lână naturală sau cashmere. Pe lângă confortul și căldura pe care o oferă căptușeala din cashmere sau lână, aceasta vă va oferi o senzație plăcută, fiind extrem de delicată și fină cu pielea mâinilor.
   Amatorii de senzații tari, care preferă plimbările la aer liber, când temperatură depășesc lejer -10°C, își pot orienta atenția spre mănușile din piele, căptușite cu blană naturală, care vor oferi protecție maximă împotriva gerului.

Mănușile realizate din blană „Merino”

   Sunt ferm convinsă că veți rămâne foarte satisfăcuți de mănușile realizate din blană Merino – blană unei rase de oițe, care viețuiesc în Australia și Noua Zeelandă. Acest tip de mănuși au un grad mare de elasticitate, datorită firului de blană foarte subțire și cârlionțat. Astfel de mănuși sunt ușoare, extrem de practice și foarte călduroase, modelul perfect pentru zilele geroase de iarnă.

 – Mănușile pentru device-urile touchscreen

   Fiecare dintre noi, măcar odată, s-a confruntat cu neplăcerea cauzată de nefuncţionarea ecranelor tactile, atunci când aveam  mănuși  pe mână.  Acum, nu mai este nevoie să vă  scoateți mănușile din grabă ca să scrieți un mesaj sau să răspundeți la un apel telefonic, deoarece veţi putea utiliza orice device cu mâinile acoperite.

   ”VALENTI” vă prezintă o  noua generaţie de mănuşi, utilizate pentru device-urile touchscreen. Secretul acestor mănuşi constă în faptul că după tratarea pielii cu grafit, aceasta devine conductibilă electric. Astfel de modele sunt  compatibile cu toate dispozitivele cu touchscreen capacitiv, şi nu numai, inclusiv iPhone, Blackberry, Samsung sau cu orice alt telefon cu ecran tactil. Mai multe detalii despre acest tip de mănuși găsiți AICI

– Mănușile din piele ”PECCARY”

   Pentru cei mai friguroși pasionați de modă  VALENTI a pregătit o serie specială de mănuși, din clasa Luxury. Este vorba de mănușile realizate din piele PECCARY- pielea unui purceluș, care viețuiește în Peru.
   Datorită fineții și rezistenței sporite la intemperii, acest tip de mănuși vă vor oferi confort maxim și căldură, pe durata mai multor ierni. Pe lângă astea, calitatea cea mai de preț a acestui produs, constă în faptul că pielea ”Peccary„ este atât de rezistentă încât nu se zgârie. Un model clasic, calitativ și versatil, care își merită în totalitate investiția !!!

– Mănușile din piele hidrofoba

   Investiți inteligent într-o pereche de mănuși realizate din piele hidrofobă. Un model clasic, care se vor încadra cu ușurință în orice outfit de sezon.

  Mănușile  din piele hidrofobă resping apa și murdăria, oferindu-vă posibilitatea să vă jucați în curte cu copii la infinit și să faceți omuleți de zăpadă, fără a vă preocupa de faptul că acestea își vor schimba aspectul sau că se vor deteriora.  Un produs de calitate, care va rezista în timp !!!

Sper că v-a fost de folos acest articol și v-am ajutat să alegeți  modelul potrivit !!! 

 

Descoperă toată gama de mănuși în magazinele din:

–Centru Comercial „Gemeni”, strada Ștefan cel Mare și Sfânt 136

–Centru Comercial „Союз”, strada Alecu Russo 1

-Centru Comercial „Zorile”strada Calea Ieşilor 8 

-Tel.contact (+373) 69103001

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com