În sezonul rece îndreptându-ți atenția către o selecție uimitoare de pălării, care vor da un plus de stil outfit-urilor tale.  Astfel de accesorii vor scoate din anonimat cele mai simpliste ținute de zi, de aceea nu ezita să le porți în cele mai variate combinații.  În funcție formă și stil,  asortează-le cu un palton clasic, cu un trenci de inspirație masculină sau cu o geacă din denim. 

Pentru o selecție constructivă a celor mai stilate modele, am  revizuit colecția de pălării  AW 2017-2018, semnată de brandul Julie Anne millinery.  Astfel, am distins zece modele de pălării, la modă în acest an.

Bereta

Bereta și-a obținut popularitatea în perioada Evului mediu, fiind purtată atât de oamenii de rând, cât și de militari. Astăzi,  bereta este un element vestimentar demn de marile podiumuri ale lumii, fiind purtată de adepții stilului retroÎn topul recomandărilor sunt atât beretele simple, tip  french beret cât și  modelele atipice, accesorizate cu  elemente  decorative, inspirate din floră și faună.

Canotiera

Conform istorie, canotiera a fost introdusă în garderoba feminină abia spre finalul secolului  XIX. Astăzi, orice pasionată de modă care se respectă, deține cel puțin o pălărie de acest tip. Practică și versatilă, canotiera se va integra cu ușurință în outfit-urile de stradă.

Felt cap
 
Chipiul din fedru este un accesoriu cu o alură sport, care poate fi integrat în ținutele de zi, în stil eclectic. În funcție de design, îl poți combina atât cu o fustă din tull, asortată cu o geacă tip bomber, cât și cu o pereche de pantaloni cu vipușcă, în combinație  cu o geacă din fâș.

Pălăria de inspirație masculină

O pălărie de inspirație masculină, bine accesorizată, îi dă purtătorului o notă aparte de eleganță. Fedora, trilby și cartweel sunt doar câteva dintre pălăriile inspirate din garderoba bărbaților, pe care le poți introduce cu ușurință în ținutele cotidiene. 

Pentru sezonul rece 2018, brandul autohton Julie Anne Millinery,  semnat de creatoarea Iuliana Chiroșca,  propune  o gamă variată de pălării, cu un design inedit. Cum ar fi pălării bicolore,  decorate cu dantelă în stil romantic, modele accesorizate cu lanțuri, dar și prototipuri brodate manual.

Pălăriile  atipice
Tendințele sezonul rece 2018 sunt marcate de  pălăriile casual, cu un design atipic. Astfel, în garderoba femeilor, care țin  cont de curentele modei, ar  trebuie să fie măcar o pălărie neconvențională.
Pentru a obține cel mai actual look al sezonului, combină trenciul clasic cu  o boneta decorată cu elemente abstracte sau cu un chipiu cu ciucuri. Sunt sigură că nu vei trece neobservată în mulțime!
Text: Ylianna Danko
Sursă foto : Julie Anne Millinery