De această dată la rubrica People vi-l aduc pe Arpi Török, unul dintre foștii participanți ai proiectului televizat „Fabrica de Staruri” ediția a III-a internațională. Despre cum l-a influențat sfaturile stiliștilor și cât de ușor se lasă provocat pentru a purta pantofi cu toc, aflați din acest interviu.

1. În proiectul televizat ”Fabrica de Staruri„ în premieră ai lucrat cu o echipă atât de mare de stilişti, make-up artiști și coafori. Această experiență ți-a influențat cumva preferințele vestimentare și concepțiile despre stil?

Cu siguranță că da. Am devenit mult mai deschis la ideea de a purta ținute nonconformiste, mi-am dat seama cât de importantă este imaginea, vestimentația, coafură, chiar și machiajul pentru scenă.

2. Care a fost cea mai impresionantă și șocantă schimbare de look pentru tine în acest proiect?

Am rămas impresionat de faptul că am reușit să slăbesc! În timpul proiectului am urmat un program bine gândit de un nutriționist și unul strict de sport. După ce am pierdut kg în plus, mi-a venit mult mai ușor să port ținute și coafuri moderne, la care nici nu visam vreodată.

3. La momentul actual ești liderul trupei Arpi & Zip Band și ne privind la faptul că sunteți o echipă aveți stiluri vestimentare diverse. Nu v-ați gândit să vă creați o imagine punând accept pe un stil, care să vă prezinte ca un ansamblu și care să vă caracterizeze genul muzical pe care îl adoptați?!

Da, așa este. Toți suntem destul de diferiți și sincer, am avut câteva discuții cu persoane importante din domeniul modei, cărora le-am cerut un sfat.

Cu siguranță vom lucra asupra acestui aspect, pentru că în societatea noastră imaginea trupei contează.

4. Știu că la momentul actual, iubita ta este cea care îți dă sfaturi de stil și-ți alege ținutele, cu toate că profesia ei de bază nu are nici o legătură cu moda. De ce totuși ea și nu un stilist? Ce te face să ai încredere în alegerile și sfaturile ei?

În acest moment încă nu am ajuns la acel nivel de a-mi permite un stilist personal. Cu toate astea de nenumărate ori am primit complimente pentru felul cum sunt îmbrăcat la diverse evenimente la care participat. Asta doar mulțumită iubitei mele.

5. Obișnuiți să vă asortați ținutele atunci când ieșiți împreună?

Da, de câte ori este posibil. Încercăm să abordăm aceeași cromatică, ținând cont desigur și de evenimentul unde urmează să mergem.

6. Fii sincer și spune-mi dacă îți mai amintești cu ce era îmbrăcată la prima voastră întâlnire?

Da, cum să nu! A fost îmbrăcată într-o rochiță lejeră și scurtă de culoare albă. Avea sandale colorate cu toc și un colier multicolor.

7. Care este stilul vestimentar ce te reprezintă cel mai bine și după ce criterii îți alegi ținutele de scenă?

Îmi place foarte mult vara să port culori vii și iarna haine de culoarea neagră. Îmi plac pantalonii colorați, blugii slim, tricourile, jersee diforme, etc.  Pe scurt, sunt adeptul stilului casual-elegant.

Pentru scenă, am ținute puțin mai expresive, outfit-uri pe care nu le pot purta zi de zi.

8. Unde obișnuiești să faci shopping și care sunt brand-uri tale preferate?!

Îmi plac brand-urile: Zara, Pull&Bear, Bershka, H&M. Sunt brand-uri accesibile, care propun ținute perfecte de fiecare zi,  plus că mai  țin cont de tendințe.

9. Ai accepta să porți un outfit provocator, gen colanți, un CROP TOP sau chiar să încalți pantofi cu toc pentru PR?

Da, sunt deschis pentru orice, în limita bunului simț și desigur dacă-mi stă bine. Până la urmă e important să mă avantajeze astfel de ținute.

 

Text și fotografii: Ylianna Danko

Local: Club LOXOR. Str. Calea Ieșilor 11/3

www.facebook.com