Daniela Jenunchi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la ”Jurnal TV”, remarcându-se prin energia pozitivă pe care o emană și stilul vestimentar variat.

În acest interviu, frumoasa blondă ne dezvăluie secretele din garderoba ei, locurile unde obișnuiește să facă shopping și de ce cuvântul stilistului este atât de important pentru ea.

1. Ce stil vestimentar te reprezintă și ce nu ai purta niciodată, indiferent de tendințe?!

Nu există un stil anume care să mă reprezinte. Sunt o persoană imprevizibilă, iar preferințele mele vestimentare se diferențiază de la o zi la alta. Sunt momente în care prefer să port o rochie elegantă și să încalț cele mai înalte tocuri, iar uneori să îmbrac o pereche de pantaloni sport, ghete și un maiou larg.

Cred că nu aș purta niciodată haine incomode și care nu mă avantajează. Nu-mi plac aplicațiile din pietre și bijuteriile în exces.

8047

2. Cu siguranță îți sunt puse la dispoziție articole vestimentare pentru emisiuni, dar cum arată garderoba ta personală, cât de mare e și ce cuprinde aceasta?!

Niciodată o femeie nu va afirma că are o garderobă mare, fiindcă așa e natura noastră. Deși nu mai este spațiu la cât sunt de pline, oricum ne plângem că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm.

În garderoba mea poți găsi o explozie de culoare. Nu-mi este frică să ies în evidență, motiv pentru care prefer nuanțele vii și expresive. Îmi plac piesele vestimentare deosebite, cum ar fi pantalonii cu print floral și fustele tip ”creion”, care au ocupat un loc de onoare în dressing-ul meu. Am și câteva ii, pe care obișnuiesc să le asortez cu blugi.

Trebuie să menționez că fustele ajustate la terminație și rochiile sunt preferatele mele, mi se potrivesc și dau mereu o notă de eleganță. Chiar și în zilele lucrătoare nu renunț la ele, inclusiv la pantofii cu toc, deși recunosc că e obositor.

3. Unde  faci shopping de obicei?!

Am renunțat mai bine de 3 ani să fac shopping în Chișinău. După ce ajungi să cumperi haine din Europa, să vezi ce prețuri democratice sunt în afară, pierzi tot cheful de a cumpăra ceva de acasă. Îmi place să evadez în Iași pentru o terapie bună de shopping. Iar când merg în vacanță în țări mai îndepărtate, îmi iau puține lucruri în valize, ca să am loc pentru noile achiziții. Să nu uit și de magazinele on-line din SUA și Europa, care nu m-au dezamăgit niciodată.

4. Obișnuiești să-ți asortezi ținutele cu cele ale partenerului?!

Dacă unul din noi se îmbracă elegant, celălalt va opta la fel pentru acest stil. Ne place să ne asortăm din punct de vedere cromatic, îndeosebi când suntem în vacanță.

7984

5. Câteva prezentatoare și stiliști ai postului „Jurnal TV” susțin shopping-ul la târgurile second-hand. Tu obișnuiești să vizitezi astfel de târguri?!

Niciodată nu am fost la o piață second-hand și nu aș face-o vreodată. Consider că hainele păstrează energia stăpânului și nu e bine să folosim lucruri străine, mai ales cele la mâna a doua, despre care nu știm nimic. De aceea, sunt categoric împotriva second hand-ului.

7997

6. Ai încredere totală în sfaturile stiliștilor sau îți impui și propriile opinii?!

Cuvântul stilistului de la ”Jurnal TV”, Dana Lookovetzki, este lege pentru mine, fiindcă mi-a demonstrat de nenumărate ori că are dreptate. De când ea are grijă de imaginea mea, atât la ecran cât și în afara serviciului, aspectul meu vestimentar s-a schimbat spre bine. Nu aș renunța vreodată la serviciile unui stilist pentru că este foarte comod și sigur.

7972 - копия

7. Fiecare femeie are o slăbiciune aparte față de anumite piese vestimentare sau accesorii. Care sunt slăbiciunile tale vestimentare?!

Nu sunt obsedată de ceva anume. Uneori pot cumpăra mai multe rochii, iar altădată mai multe genți.

8. Te consideri shopaholică?!

Nu sunt shopaholică. Prefer să investesc în proceduri, tratamente de înfrumusețare și sănătate. Pot cheltui banii mai degrabă pe o bicicletă sau pe un parfum bun.

7953 - копия 7941

9. Coco Chanel susținea că “Luxul trebuie să fie confortabil, altfel nu este lux”. Sunt curioasă să știu dacă tu ai putea ceda la confort, de dragul frumuseții?!

Nu sunt prea înaltă și cei 1.58 de cm mă fac să fiu mereu pe tocuri. Pantofii mei, deși sunt aleși cu multă rațiune fiind măsurați de sute de ori până ai cumpăra, oricum nu sunt comozi, iar durerile de picioare de la sfârșitul zilei sunt ceva obișnuit pentru mine.

Text: Ylianna Danko

Machiaj & coafură: Liutique Cast

Fotograf: Diana Bodnarenco

www.facebook.com

http://aidonera.com/

Local: Restaurant/Cafenea „Krysha”

www.facebook.com