Marea dorință a femeilor de a îmbunătăți aspectul fizic și a păstra chipul mereu tânăr au transformat pe parcursul anilor clinicile estetice în adevărate elixire ale frumuseții. În special pentru cei care caută perfecțiunea fizică în fiecare detaliu clinica „Med Way”, situată în inima oraşului, vine cu cele mai noi remedii ultra-moderne de estetică medicală. Află din acest interviu ce opinie are Victor Oprea proprietarul clinicii despre frumusețea naturală și psihologia femeii.

1. Nu pot începe interviul fără să întreb cum a luat naștere ideea de a deschide o clinică de frumusețe, câți ani aveți în spate de experiență și care sunt cele mai importante evenimente din cariera dvs.?!

Împreună cu soția am decis unanim să creăm un centru unic care să combine trei simboluri cheie: sănătatea, frumusețea și terapiile de relaxare. Clinica a fost fondată în anul 2012 pentru persoanele de toate vârstele (copii, adulți, bătrâni, gravide etc.). Legea supremă pentru noi fiind: Sănătatea pacienților. Am aproape 10 de experiență în acest domeniu, începându-mi cariera în calitate de medic într-un spital public. Cea mai importantă și bună experiență am căpătat-o în Moscova, unde am lucrat alături de alți specialiști în clinica ”Mera Med „. Anume acolo s-a născut ideea de a crea o clinică similară în Moldova.

2. Care este cea mai de succes terapie sau procedură pe care ”Med Way” o are în portofoliu? Care sunt atuurile clinicii dvs. și cu ce vă surprindeți de obicei clienții?

Clinica noastră oferă tratamente eficiente în ozonoterapie, fizioterapie, kinetoterapie, gimnastică medicală, recuperare medicală, tratamente și întreținere corporală.

Ne mândrim cu proceduri unice în Moldova de slăbire. Și anume substanțele pe care le folosim cu certitudine nu le mai aplică altă clinică de la noi din țară. Același lucru se referă și la procedurile individuale de tratare a vergeturilor de care pot beneficia doar în clinica noastră.

Ne surprindem clienții cu aparataje moderne, punctualitatea personalului, profesionalism și atenție. Dar cred că cel mai important atu al clinicii este faptul că propunem complexe alcătuite din câteva proceduri pentru soluționarea problemelor. Toate îmbinate cu scopul de a obține un rezultat cât mai bun.

3. Am observat că aveți o mulțime de specialiști și colaboratori. De obicei după ce criterii vă alegeți personalul clinicii?

Doar oamenii plini de viață și pasionați de ceea ce fac pot deveni parte a echipei ”Med Way”. Experiența nu este cel mai primordial detaliu, pentru că un om care are dorință să lucreze, să cunoască, să se dedice muncii și cu răspundere mare față de tot ceea ce face poate deveni un adevărat profesionist pe viitor.

4. Ce sfaturi le dați femeilor care serios au hotărât să se ocupe de propria imagine, însă nu știu de la ce să înceapă?!

Cel mai important e ca acesta să se pregătească psihologic și fizic de acest pas. Trebuie să se convingă că schimbarea pe care și-o dorește este necesară și are logică. Cel puțin pentru mine psihologia femeii rămâne a fi o enigmă pe care nu o voi înțelege vreodată. Pentru că de cele mai dese ori problema majoră a femeilor constă în disconfortul psihologic care o fac să se complexeze și nu în aspectul estetic în sine. Este foarte greu să convingi o femeie că de fapt complexul pe care  l-a inventat este unul fals și nu merită atenție. Faptul că își va corecta ridurile sau mări buzele nu înseamnă neapărat că va deveni mai frumoasă.

IMG_5011

5. Se spune că femeia trebuie să fie 10 % frumoasă de la natură, în rest totul se face cu ajutorul operațiilor estetice. Ce părere aveți dvs. despre această zicală ca specialist și bărbat?

De fapt frumusețea femeii durează exact 10 minute din momentul în care ai cunoscut-o. Pentru că e suficient să scoată o vorbă și această frumusețe are toate șansele să dispară. Cât de frumoasă fizic nu ar fi dar dacă nu este plăcută în interior, atunci cu certitudine ea nu are nimic. Acesta și este motivul pentru care soția mea este așa cum este, naturală cum a creat-o mama natură. Ea are o frumusețe aparte și nu mi-a venit niciodată în cap ideea că aș vrea să schimb ceva. În opinia mea trebuie să existe o armonie între cele două extreme. Aspectul fizic este doar un ambalaj, sufletul omului reprezintă adevărata frumusețe a sa.

6. Ce caută de obicei clientele ”Med Way”, atunci când vă vizitează? Totuși ce este mai primordial pentru femeile noastre?

Fiecare individ are un atu pe care încearcă să-l scoată în evidență. Spre exemplu deseori femeile plinuțe au față frumoasă și încearcă prin toate metodele posibile să păstreze acest atu.

7. Cât de des bărbații vă calcă pragul clinicii? Sunt și ei la fel de cointeresați de aspectul fizic ca și femeile?!

În comparație cu femeile destul de rar. Cu toate că în ultimul timp a apărut o tendință și în rândul bărbaților să se îngrijească. Mai des vin pentru tratamente, iar pentru proceduri de frumusețe ocazional. La momentul actual avem câțiva bărbați mai corpolenți care vor să slăbească și sperăm pe viitor să mai apară.

8. Luând în considerație faptul că de luni până sâmbătă, de dimineață și până seara târziu purtați doar halát, sunt curioasă să știu cum arată garderoba dvs. și cât de mare e? Care este stilul vestimentar care vă caracterizează și dacă nu va plictisit halátul?

Pentru mine halátul este o scăpare pentru că sunt foarte departe de tot ce înseamnă modă. Am foarte puține haine în garderobă, mai bine de jumătate fiind ocupată de lucrurile soției. Ea este o persoană creativă, care duce cont de tendințe și tot ce se petrece în lumea modei. Recunosc că nu-mi place să fac shopping, și-mi însoțesc soția la cumpărături doar din solidaritatea.

Adresă: Str. L.Tolstoi 24/1

http://medway.md

https://www.facebook.com/

Fotograf: Igor Siminitchii

https://www.facebook.com/