În cadrul Expoziției Internaționale Specializate ”Fashion Expo 2012” s-au adunat zeci de femei dornice să afle cele mai noi noutăți în materia de modă de pe piața locală.Toți vizitatorii au avut posibilitatea timp de 4 zile să admire o colecție inedită de mașini de cusut, expoziții de mărfuri, utilaje, dar și materie primă pentru industria ușoară.
Concursul ”Art Podium 2012” condus de către Valentina R. a desemnat cei mai buni tineri designeri din lista participanților. După cum au promis organizatorii, nu au lipsit master class-urile și lecțiile de stil. Una din cele mai importante fiind conduse de Lilu Ojovan. Prezentatoarea TV a povestit din propria experiență, cum reușește să-și reînnoiască des garderoba fără să cheltuie mulți bani. Alături de ea au fost fashion blogger-ul Ana C., designer-ul de încălțăminte Irina B., dar și 3 stiliste, printre care se numără și Ylianna Danko. Invitatele acesteia la rândul lor au vorbit despre ultimele tendințe și au oferit sfaturi utile în materie de modă și stil.

401173_479445302106736_28136040_n

În data de 17 noiembrie stilista Ylianna Danko alături de designer-ul de încălțăminte Irina Bagireanu a oferit o consultație tuturor oaspeților. Ylianna a dat sfaturi cum să ne alegem corect încălțămintea în conformitate cu tipul piciorului, în schimb Irina a vorbit despre beneficiile executării încălțămintei la comandă. Pentru ca mai apoi să aducă exemple propriile creații. 

Foto: www.daikiri.net

 Accesează link-ul pentru a vedea toată galeria foto: www.facebook.com