CIE “Moldexpo” vă invită la o nouă Expoziţie- “Moldova Fashion Expo 2013”, care va dura 4 zile, începând cu 14 noiembrie curent. În acest an organizatorii și-au pus în plan să ne surprindă cu un program mai special care va cuprinde: gala colecțiilor vestimentare propuse de tinerii designeri autohtoni în cadrul concursului „Zilele modei-ArtPodium 2013”, prezentări de modele vestimentare industriale, master class-uri, dar și câteva seminare tematice. La fel ca și în anii precedenți nu va lipsi târgul de stofe, furnitură, blănuri, articole din piele, vestimentație, accesorii, încălțăminte, lenjerie de corp, dar și articole de uz casnic.

Dacă anul trecut, organizatorii au uimit publicul cu invitatul epatant din Rusia, Andrei Bartenev, atunci în acest an l-au invitat pe celebrul designer rus Valentin Yudashkin. Gazdele expoziției au decis că oaspetele va sta în fruntea juriului pentru a determina locurile decisive și premiate.

De această dată organizatorii nu au ezitat să consacreze o parte a evenimentului și lecțiilor de stil. Motivând prin faptul că ”Fashion Expo” nu vă oferă doar prezentări a noile tendințe propuse de designerii autohtoni, dar și vă ajută cum să vă orientați mai bine în alegerea vestimentației adecvate pentru fiecare eveniment. Așa că vă invit la lecția de stil, care va avea loc duminică, 17 noiembrie, ora 11:00, în pavilionul central. Vino împreună cu partenerul tău și află care sunt regulile dress code-ului vestimentar dedicat evenimentelor festive. Voi fi stilistul tău personal timp de o oră și te voi ghida cum să-ți alegi corect costumul, cum asortezi rochia cu pantofii, geanta, bijuteriile și nemijlocit vă voi arăta câteva exemple stilate.

Mai multe detalii despre expoziție găsiți pe pagina oficială  ro.fashion.moldexpo.md