Uneori o pereche de pantofi și un costum de calitate, sunt salvatorii tăi atunci când viața te pune la încercare. Dar ce facem, atunci, când căutarea unui costum perfect devine o încercare? Cu siguranța ai trăit momentul, în care mergi într-un showroom plin cu costume de brand și chiar în clipa în care îmbraci pantalonii pe tine, vezi deja că nu e întocmai cum ți-ai imaginat, iar vizita la atelier este inevitabilă. Astfel de situații sunt des întâlnite, atunci când vrei sa îți cumperi un costum „ready to go”. Din motiv că acesta este cusut la fabrică, iar mărimile sunt de tip standard, marea parte a cumpărătorilor sunt nevoiți sa facă modificări la croitor.

  Pentru că fiecare om este unic, silueta care o are, necesită un costum cu o croire specială. Florentino Delure a creat sistemul „Made to Measure” , soluția ta, atunci când îți dorești un costum de lux care să fie în armonie perfecta cu tine. Avantajul unui costum de lux personalizat și a accesoriilor este că fiecare element este adaptat individual, fizic și stilistic. Datorită sistemului ”Made to Measure„, cu doar o vizita la  „Florentino Delure” fiecare poate deveni posesorul unui costum de tip “Made in Italy” chiar în inima Capitalei.

  În showroom-ul “Florentino Delure” se creează costumele care combină rafinamentul și sobrietatea, eleganța și nonconformismul, tradiționalul și modernitatea. Pentru ca fiecare produs sa fie ca o simfonie a inimii, a sufletului și a fibrei, creatorii țin cont de perfecțiunea detaliilor. Calitatea este sângele fiecărei piese vestimentare, tocmai din acest motiv, la “Florentino Delure” acestea sunt realizate numai din țesături de calitate superioară, care nu se șifonează, se aranjează perfect și oferă senzație de confort.

Realizarea unui costum de lux în Chișinău, este rezultatul relației perfecte dintre persoana ta, consultantul de imagine și croitor. Personalul sunt profesioniștii care te consultă pentru a defini modelul perfect, a lua măsurile tale corecte și te ghidează in alegerea stofei.

  Croitorul joaca un rol foarte important în realizarea costumului personalizat, pentru ca el este cel care dă viața schiței. Tocmai din acest motiv, croitorul “Forentino Delure” este Konstantine Malishevski. Acesta are o experiența de peste 28 de ani și a făcut studiile la școala Brioni. Konstantine Malishevki este creatorul a ținutelor purtate cu multă atitudine și pasiune de câștigători ai Galei Premiilor Oscar, precum regizorul filmului “The Shape of Water” și “HellBoy”, Guillermo del Toro. La fel,costumele acestuia au fost etalate de vedete, precum celebrul fotbalist David Backham și prezentatoarea TV, Arisa Cox.

  Konstantine Malishevski, consideră că pentru realizarea unui costum perfect, un rol important are relația dintre creator și cumpărător, din acest motiv în perioada 16-18 mai acesta vine în exclusivitate în showroom -ul “Florentino Delurepentrua IV oară a se familiariza cu publicul din Chișinău. Acesta va povesti publicului despre combinația de succes a școlii vechi cu noile tendințe , despre tehnica creării unui costum personalizat și va relata despre țesăturile de lux și importanța lor.

  “Florentino Delure”, împreuna cu Konstantine Malishevski, exprimă o nouă lumină în ceea ce privește îmbrăcămintea tradițională, costumul final fiind o operă de artă ce introduce un stil nou de viață.