Super călduroasă și practică geacă de puf a devenit cea mai necesară piesă vestimentară de iarnă din garderoba unei femei. Pe lângă aspectul estetic aceasta trebuie să fie pe de o parte rezistentă la apă iar pe de altă parte foarte comodă și să asigure confort termic.

Anul acesta avem o gamă variată de modele pe care ne putem baza atât în sezonul de toamnă, iarnă cât și primăvară, cele mai eficace fiind gecile cu guler sau glugă detașabilă. Acestea sunt indicate ținutelor mai casual și ieșirilor de zi cu zi. Alege modele cu căptuşeală dublă, din puf, pene sau vatelină.

 

 

Luând în considerație faptul că iernile la noi sunt destul de friguroase îți recomand să optezi pentru o variantă de lungime midi. Totodată oferă atenţie și la materialul din care este fabricată geaca. Dacă alegi un model de fâş, atunci acesta trebuie să împiedice pătrunderea apei în stofă.

 

 

Dacă vrei să ieși în evidență atunci alege prototipuri cu print floral, imprimeuri grafice, ori modele minimaliste decorate cu fermoare metalice. Poartă-le cu colanţi, blugi, pantaloni sport sau dresuri opace combinate cu bocanci, cizme sau ghete.

 

  

 

În topul tendințelor sunt gecile în culori intense ca: roz, galben, verde, verde deschis, kaki, mov, albastru electric, auriu și gri. Relevante și practice, culorile clasice, ca maro, negru și albastru rămân a fi la fel de populare. Dacă vorbim de croieli, atunci poți alege modele de siluetă dreaptă, ajustate sau largi. La mare căutare sunt prototipurile cu mâneci în trei sferturi pe care le poți asorta cu o pereche de mănuși lungi. Cel mai actual trend fiind gecile cu guler din blană, pe care le poți asorta cu genți împletite sau din blană.

Iată câteva modele reușite, care te pot inspira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text:Ylianna Danko

Poze:http://www.snowkets.ru

http://www.lyst.com

womensdownjacket.net

lookbook.ru

f-apparel.en.alibaba.com 

www.heartitems.com

www.aliexpress.com