În ultimii ani marii creatori de modă îndeamnă bărbații să lase prejudecățile deoparte și să opteze cu mai multă încredere pentru articolele vestimentare în diverse nuanțe de roz. Ținând cont că Rozul este o culoare mai feminină, ar trebuie asortat cu multă atenție. Pentru a purta cu demnitate această culoare îți ofer câteva sfaturi utile de stil.

Psihologie:

„Mediafax” informează că un studiu din SUA a demonstrat faptul că bărbații care poartă cămăși roz au un câștig anual mult mai mare decât bărbații care poartă cămăși în nuanțe tradiționale. Aceștia sunt mai bine pregătiți profesional, mult mai încrezuți în propriile puteri și primesc mai multe complimente din partea colegelor. Acest lucru se explică prin faptul că Rozul are un efect calmant asupra psihicului uman și complimentează aproape toate nuanțele de piele. Din acest motiv bărbații care poartă Roz denotă mare încredere de sine și par mai relaxați.

tumblr_n99xo8ihqG1r5jwlho9_500

chinos-roz roz-sidef-pentru-ten-inchis

tumblr_nqikjvVtNw1u6570no1_500

Asortarea corectă:

Nuanțele de roz se asortează  aproape cu toate culorile. Acesta se combină de minune cu tonuri neutre de gri, arămiu, alb, negru, maro, mai multe nuanțe de albastru și chiar verde. Pentru a arăta perfect asortează cu atenție culorile și nu exagera. Chiar dacă ești o fire mai îndrăzneață și nonconformistă nu risca să porți roz din cap până în picioare.

Alege nuanța potrivită:

Îți recomand să optezi pentru o nuanță de roz pal. Aceasta este culoarea perfectă pe care și-o poate permite oricine, chiar și un bărbat matur. Cu același succes poți alege tonuri de ”pink bubblegum” sau nuanțe închise spre mov, iar  dacă ești un tânăr înflăcărat gata de petrecere, atunci poți opta și pentru tonuri intense de  ”fuchsia” pe care să o asortezi în limita bunului simț.

Ținuta perfectă:

Cămășile pentru costum pot fi cea mai simplă cale de a include rozul în garderoba ta. Acestea pot fi purtate la un costum, cu pulover sau vestă. Pentru a nu da greș pentru început poți să-ți accesorizezi ținutele cu o cravată, batistă pentru buzunarul sacoului, eșarfe sau butoni. 

pink_jacket_1

dcf96904fff282cc6f9eeb5ac3843640 pink_jacket_2

Orice informație de pe www.ydanko.com poate fi preluată doar cu acordul Y. Danko. Adresați request: danko.ylianna@mail.ru

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.google.com