Descoperă noua colecție pentru copii  ”All for Children”  pe care nu trebuie să o ratezi. O linie vestimentară semnată ”H&M” pentru sezonul toamnă-iarnă 2013/2014, destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 8 ani.

Colecția cuprinde ținute pentru fiecare zi, dar și costume de mascaradă pentru sărbătoarea de  ”Halloween„ sau ”Revelion„. Astfel fetițele se pot deghiza în eroina, Maria Antonietta, prințese sau sirene, iar băiețeii în pirați, lilieci ș.a

Exact ca și anul trecut  compania ”H&M” oferă 25 % din costul hăinuțelor în conturile fondurilor de caritate ”UNICEF”. Inițiativa are ca scop îmbunatățirea calității educației pentru copii și Pediatrie. Un gest care merită tot respectul !!!

PS: Ne ținând cont de faptul că în Moldova nu există un magazin oficial de unde poți procura hăinuțele, totuși poți face rost de noile articole prin intermediul internetului. Există o mulțime de distribuitori on-line, care te pot ajuta să faci rost de ele. Deci, nu ezita să completezi garderoba piciului tău cu o ținuta marca ”H&M” și totodată bucura alți zeci de copii care au nevoie de ajutor!

 

 

Text:Ylianna Danko

Poze: www.hm.com