Culoarea albă pe bună dreptate poate fi numită regina modei. Aceasta nu se va demoda niciodată, lucru demonstrat prin faptul că nu a lipsit din colecțiile marilor designeri în nici un sezon. Fiind în topul tendințelor, culoarea albă continuie să atragă privirea și în toamnă acestui an. De aceea, nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

O culoare versatilă care poate fi combinată cu ușurință cu oricare altă nuanță din paleta de culori. Fac excepție crem, nude și bej, iar pentru ca să arăți mereu perfect ai grijă ca ”albul” să fie permanent imaculat.

 

Trebuie să știi!!!

 

a. Există superstiția că  ”albul„ îngrașă. Îngrașă doar de mănânci îmbrăcată în alb! De fapt, această culoare are proprietatea de a adăuga volum vizual și a accentua micile imperfecțiuni ale siluetei. De aceea, fii foarte atentă optând doar pentru acele articole vestimentare care te avantajează. Până la urmă nu contează culoarea ci croiala articolului vestimentar.

b. Lenjeria perfectă pentru hainele albe este sutienul și chilót-ul  în nuanțe nude, similare cu cele a pielei, în deosebi dacă stofa este ușor transparentă.

c. Piesele vestimentare de culoarea albă, realizate din in sau bumbac sunt create în special pentru plajă sau alte momente de relaxare și sub nici o formă nu se încadrează în ținutele pentru birou sau întâlniri oficiale. Ține cont de acest mic detaliu, deoarece poți obține un aspect neîngrijit din simple motive că acest tip de stofă se șifonează și își pierde rapid forma.

d. Dacă ai decis să porți o ținută all white, atunci ai grijă să asortezi piese vestimentare realizate din diverse tipuri de stofe.

Ca să fii în pas cu moda, am selectat câteva articole chic de culoarea albă care se pot încadra de minune în garderoba ta.

1. Palton, capă sau giacă.

 

 

 

 

2. Accesorii: fular, basma, cizme, botine sau geantă.

 

 

 

3. Rochie și fustă.

Dacă ești o fire mai romantică atunci poți opta pentru o rochie realizată din dantelă. Pentru cele mai îndrăznețe fashioniste designerii propun rochii realizate din piele, latex sau modele cu croieli asimetrice. Iar pentru zilele cotidiene poți alege o rochie midi din tricot, care îți va oferi comoditate și căldură.

 

 

 

 

 

4. Costum clasic sau cămașă.

 

 

 

 

5. Alte opțiuni:

 

 

 

 

 

Text:Ylianna Danko

Foto: www.stefanel.it

www.blog.palasmall.ro

www.vogue.ru

www.mitograph.com

blog.palasmell.ro

www.furinsider.com