În ajunul sărbătorilor de iarnă, am decis să vin cu câteva sugestii și recomandări în materie de frumusețe și stil. Împreună cu fotograful Dima Iacovlev și beauty stylistii,  Naty Gogu & Anna Iorga, v-am pregătit un shooting inedit. Am ales cele mai frumoase ținute din magazinele Viggo & My London Shop și am creat câteva look-uri perfecte pentru seara dintre ani, și petrecerile corporative, organizate în această perioadă.

img_1856 img_1839 img_1825

Models: Olea Zotea & Alex Neagu

 Recomandări în materie de vestimentație și accesorii:

Fashion Stylist, Ylianna DankoDin punct de vedere astrologic, anul 2017 este ilustrat de simbolul cocoșului de foc, cel mai excentric și epatant reprezentant al zodiacului chinezesc. Penajul bogat și viu colorat al cocoșului, te poate inspira să porți cele mai uluitoare piese vestimentare și accesorii, în seara de Revelion. Rochiile din paiete, cele decorate cu franjuri sau modelele elegante realizate din catifea, pot constitui piesa cheie a unui outfit de ocazie. Combină cu încredere nuanțele de roșu și bordo cu tonuri de gri, auriu, negru, alb, greenery, blue dark sau albastru electric. Aceleași concepte coloristice sunt valabile și pentru moda masculină, așa că nu pregeta să asortezi un sacou burgundy cu o cămașă de culoarea albă, accesorizată cu o cravată gri!

img_2002 img_2030 img_2019 img_1997 img_1971Recomandări în materie de frumusețe:

Make-up artist, Naty Gogu Machiajul de Revelion poate lua forma şi nuanţele oricărui make-up de seară. Astfel, poți miza pe variante spectaculoase, precum Smokey Eyes, machiaj cu glitter sau unul în stil Holywood . Glitter-ul a devenit un element foarte popular în machiajul de seară, potrivit pentru  petrecerile organizate în club sau evenimentele tematice. Un astfel de make-up va scoate din anonimat orice coafură și ținută minimalistă, motiv pentru care merită să-l încerci.

img_1927 img_1906img_1894

În topul recomandărilor se regăsește smokey eyes-ul  colorat în nuanţe de burgundy, mov închis, bleumarin, green, dar și în tonuri aurii. Adeptele stilului romantic și feminin,  pot miza pe farduri  pastel sau tonuri iluminatoare aplicate pe arcadă şi deasupra pomeţilor.  Accentul fiind genele lungi şi desigur rujul de culoare roşie.

img_1779img_1789img_2037 img_2044 img_2069

Models: Magda Popușoi & Daniel Trifan

Hair stylist, Anna Iorga –  Pentru seara dintre ani poți opta atât pe coafuri sofisticate  cât și pe modele simple, cum ar fi: un coc, bucle, o coadă stilată, a împletitură asimetrică, inclusiv o frizură în stil retro.

Coafurile în stil retro, inspirate din look-ul vedetelor de la Hollywood,  rămân a fi  etalonul seducției și feminității. Astfel, dacă vrei să fii starul petrecerii, atunci ai ocazia potrivită să-ți asumi o aranjare similară de păr.  Indiferent de modelul cocului, rebel sau glam, această coafură este alegerea ideală pentru o seară atât de specială cum este Revelionul. O astfel de aranjare îți oferă posibilitatea să-ți etalezi chipul,  accentul fiind machiajul  și accesoriile statement. 

img_1752 img_1751 img_1700 img_1658 img_1632 img_1631

Photography, Dima Iacovlev Pentru a obține o galerie foto spectaculoasă de Revelion, folosiți luminițe bengaleze. Un accesoriu fain, cu ajutorul cărora veți crea o atmosferă de sărbătoare, obținând luminozitate și efecte secundare impresionante. Le puteți folosi la realizarea fotografiilor, filmulețelor video, dar și a gif-urilor. 

img_1727 img_1706 img_1702 img_1574 img_1552 img_1538 img_1628 img_1622 img_1517 img_1514img_1506

Models : Anastasia Fotachi & Magda Popușoi

Și nu uitați…zâmbetul  este esența fotografiei. Acesta va reflecta stările și emoțiile pozitive, trăite în seara dintre ani. 

La mulți ani și sărbători fericite!!!

Photography: Dima Iacovlev 

Fashion Stylist: Ylianna Danko

Mens Outfit & Accessories: Viggo, str. Alexei Mateevici 64

Womens Outfit: My London Shop, str. Ștefan cel Mare 69, et. 2

Womens Accessories: Businka exclusive accessories

Make-up artist: Naty Gogu

Hair stylist: Anna Iorga

Place: Casa Keia, str. Uzinelor 205/1