Indiferent de statutul social și posibilitățile materiale, poți avea o garderobă perfectă și arăta impecabil. Urmează doar să ții cont de câteva sfaturi elementare de stil, sugerate de experții de modă. Ca să te convingi de acest lucru, ține cont pe viitor de  recomandări stilistice, sugerate de cel mai apreciat editor de modă din Rusia, Evelina Khromchenko.

1. Când nu știi cu ce să te îmbraci, optează pentru soluții simple. Pantalonii clasici de culoarea neagră, cămașa albă și o eșarfă viu colorată, pot alcătui cea mai potrivită combinație vestimentară de bun gust.

2. Reține! Într-o ținută vestimentară trebuie să existe un singur centru compozițional. Spre exemplu, dacă mizezi pe un pulover cu guler masiv sau un palton cu mâneci mari, atunci coafura trebuie să fie lejeră, lipsită de volum.

3. Blugii tip skinny, sunt asemeni unei operații plastice. Aceștia pot îmbunătăți aspectul vizual al unei siluete sau o pot deforma complet.

interesting_201401140629295

4. Fiecare mamă trebuie să-și învețe fiica cum să se îmbrace cu gust. Gândiți greșit, dacă credeți că femeile de la natură știu cum să se machieze, coafeze și să-și aleagă ținuta potrivită!

5. Bunul gust trebuie instruit în fiecare zi, indiferent de vârsta pe care o aveți.

6. Coco Chanel spunea: “Ca să arăți bine, nu neapărat trebuie să fii tânără.”

7. În cazul în care nu aveți timpul și nici dorință de a vă machia, atunci optați pentru o pereche de ochelari de soare și completați coafura cu o eșarfă, în stilul anilor ‘60.

8. Nu există femei urâte ci coafori și make-up stiliști ce dau dovadă de neprofesionalism !

9. Încălțămintea trebuie să fie nu doar confortabilă ci și elegantă.

10. Purtați pantofi în culoarea pantalonilor. Această asortare cromatică va crea iluzia optică de alungire a siluetei, astfel veți părea mai înaltă și mai suplă.7177454b0a11de4ba612ecf2ff3dd7ff

11. Nu vă fie rușine de formele siluetei. Tot ce a creat Dumnezeu este frumos, iar tot ce este plăcut trebuie accentuat. Important e să faceți acest lucru înțelept și cu gust.

12. Cel mai bun antrenor, care te poate scăpa de mersul similar celui bărbătesc, este fusta de lungime midi.

9bac467e3a77b094246807a77b7cbad0

13. Nu purtați blănuri în culoarea podoabei capilare. Astfel se creează iluzia optică că blana este o continuitate a coafurii dvs, fapt care vă face să arătați ridicol.

14. În momentul când o femeie, își procură o pereche de pantofi pe ultimii bani, adunați pentru zile grele, atunci cu certitudine  aceste zile, nu vor mai reveni în viața ei niciodată! Deoarece o pereche nouă de pantofi îi poate oferi mai multe avantaje,  decât orice psihoterapeut sau antidepresiv.

b_07_10_2015_13_10_14_67036801

Sursă: fit4brain.com