Au rămas zile numărate până la finele anului, iar rețelele de socializare și revistele on-line sunt invadate la propriu de tot felul de articole cu recomandări de stil pentru seara de Revelion. Adevărul e că m-am plictisit de look-urile ordinare propuse de majoritatea surselor media, de aceea împreună cu echipa UNICA  am mers la Shopping MallDova, pentru a selecta câteva outfit-uri.  

Întrucât  anul 2016 va fi reprezentat de semnul maimuței de foc, un animal extrem de activ și vivace, am  ales câteva combinații vestimentare foarte comode și practice. Ținutele sunt perfecte pentru a fi purtate atât într-un club de noapte, cât și acasă, în compania prietenilor.

Conform horoscopului chinezesc, maimuța reprezintă simbolul metalului. Prin urmare, optăm cu încredere pentru culori argintii, aurii și nuanțe de gri. O tendință care se reflectă atât în materie de vestimentație, cât și accesorii.

0162 cu 0149

Iată câteva ținute stilate care te pot inspira, detaliile esențiale fiind pantalonii scurți din catifea, decorați cu broderie aurie cu motive florale și, desigur, rochia din lúrex gri cu reflexii metalice.

0139 CU 0122 CU 0116

Experții de modă susțin  că ținutele de culoarea roșie nu sunt tocmai cea mai fericită alegere în seara de Crăciun/Revelion și, totuși, ținând cont de faptul că noul an va fi reprezentat de semnul maimuții de foc, putem alege  ținute în tonuri de roșu stins și toate derivatele acestei nuanțe.

0196 cu 0179

Pentru un look mai feeric alege o rochie din paiete, dar foarte simplistă, asortată cu minim accesorii. În nici un caz nu completa rochia cu clutch sau pantofi decorați cu pietre sau paiete. În acest context accesoriile trebuie să fie discrete, alt fel riști să faci concurență pomului de Crăciun.

0219 cu 0208

În cazul în care importantul eveniment urmează a fi serbat într-un local select, atunci renunță la banala rochie maxi și alege o salopetă cu croi sofisticat, completată cu o pereche de cercei sau un colier statement.

0267 CU 0265

0251 cu 0248 0244 cu 0233

Sper mult că ți-au plăcut outfit-urile alese de mine și te-am inspirat să mergi la shopping. Sărbători fericite!)

Fashion Stylist: Ylianna Danko.

Outfit: Mango, Sisley & Motivi boutique /Shopping MallDova.

Model: Nadia Tipa.

Photography: Ion Ștefanschi.