Pretind să cred că un stilist vestimentar cotat trebuie să fie la curent cu tot ce se petrece în lumea modei, iată și motivul pentru care nu pierd nici o ocazie să merg la un eventual eveniment de modă și nu refuz nici o invitație la lansările unor branduri sau colecții vestimentare.

  În acest început frumos de an am primit o mulțime de invitații la evenimente, printre care se numără și lansarea oficială a noii colecții,  Australian KID.

  Linia vestimentară  Australian este dedicată maturilor, inclusiv copiilor,  care doresc ceva practic și elegant, fie pentru activitățile sportive, cât și pentru viața de zi cu zi. Noua colecție sport fashion, dedicată copiilor este  caracterizată de o stilistică practică și comodă, o paletă coloristică vastă și finisaje distinctive. 

  Colecția are o vocație 100% sport, fiind inspirată de la jucătorii de tenis. Aceasta reflectă în totalitate tendințele actuale ale modei, propunând o gamă coloristică amplă, începând cu  nuanțe neutre și finisând cu tonuri intense de orange, albastru electric, verde inclusiv roșu intens.

  În calitate de stilist vestimentar nu puteam să nu remarc diversitatea de modele pe care o cuprinde această linie. Tricouri, șorturi, geci din fâș, geci bomber, costume sport, hanorace și multe alte articole de îmbrăcăminte și accesorii foarte fashionable. Cu certitudine această linie vestimentară va fi placul micilor pasionați de modă, dar și pe placul părinților, așa cum brandul propune nu doar haine comode în pas cu moda ci și un preț pe potriva așteptărilor. Toată gama de produse o puteți descoperi pe portalul oficial www.australian.it

PRODUS RECOMANDAT DE STILISTA YLIANNA DANKO !!!