Moda este un concept destul de complicat și asta pentru că ea există nu doar în vestimentație, ci în tot felul de lucruri. De asta m-am convins încă odată la prezentarea noii colecții, semnate de emblematicul brand finlandez ”Fiskars„,  cunoscut la nivel mondial pentru instrumentele sale de înaltă calitate pentru casă și grădină.

   Noua colecție capsulă, realizată în parteneriat cu designerul Maria Korkeila a fost prezentată într-o grădină improvizată, în anturajul atipic al Palatului Pucci

   Colecția unisex prezintă 11 modele îndrăznețe, inspirate din natură. O linie eco friendly de îmbrăcăminte modulară și accesorii multifuncționale, fabricate din materiale organice și reciclate, în amestec cu piele vegană. Aceasta include  jachete și geci cu buzunare rezistente, și glugi detașabile,  salopete, cămăși,  curele de unelte (care pot fi transformate cu ușurință în  genți moderne de talie), mănuși, eșarfe, șorțuri, cizme din cauciuc reciclabil și pălării din paie, inclusiv modele tip Wilson Bucket.

  Tot ce vă pot spune e că  Fiskars este  ghidat de principiile funcționalității, calității și design-ului durabil. Un brand ce  inspiră un cotidian mai creativ și sustenabil.

  Acest proiect ne propune o nouă modă, dotată cu o oarecare conștiință, care  ne motivează  să trăim în armonie cu natura. Această  moda sustenabilă este  misiunea de salvare a lumii moderne, iar tu, dragă consumator,  poți contribui zilnic la aceste schimbări majore, selectând cu grijă doar piese de îmbrăcăminte și accesorii create în mod responsabil și corect în raport cu tot ce ne înconjoară!!!

@MariaKorkeila

Colecția va fi disponibilă on-line pe site-ul oficial fiskars.it  începând cu luna august 2020.

 

Text: Ylianna Danko

Sursă Foto: www.google.com