Ziua de 17 ianuarie a început spectaculos de dimineață, mai exact cu un mic dejun cu stil în Palazzo Pucci, plasat în inima orașului Firenze. În anturajul fabulos al sălii ”Bianca” s-au adunat o mulțime de pasionați de modă, la lansarea  noii colecții  Toamnă- Iarnă  2020/2021, semnată  de iconicul brand Emilio Pucci & Simonetta.

   Asemeni unui caleidoscop, colecția te cucerește iremediabil  prin stofele fine, combinații de culori intense și imprimeuri atemporale.  Aceasta exprimă un mix de imprimeuri florale stilizate „Heliconia”, îmbinate cu carouri și elemente geometrice,  în cele mai neașteptate combinații coloristice. 

  Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit, este faptul că linia vestimentară cuprinde o mulțime de accesorii stilate și hăinuțe atât pentru noi născuți cât și seturi ”mamă/fiică”,  în stilistici variate. 

    Noua colecție Emilio Pucci Junior a fost prezentată  publicului într-o formulă neobișnuită și exclusivistă, datorită unui atelier de artă original, dedicat micilor iubitoare de modă. 

  Conduse de tânărul artist și ilustrator La Fille Bertha, micile modele  îmbrăcate cu ce cele mai reprezentative articole din noua colecție, au avut ocazia să-și exprime imaginația  prin desen, pe pânza ce ilustra print-urile iconice ale celebrei Casei de Modă. 

  Pe lângă activitățile interactive pe care le-a avut cu copii, ilustratorul La Fille Bertha a ținut să redea prin desene, chipul mirific al frumoaselor modele, punând accent pe  aspectele inconfundabile ale colecției ”Emilio Pucci Junior„.

  Mica fashionistă,  Anika Makaroff a rămas profund impresionată de fiecare accesoriu și articol vestimentar din această linie vestimentară. Micuța  a ținut să etaleze în fața oglinzii mai multe rochițe, iar spre final de eveniment a avut și marea onoare să primească în dar un portret personalizat, realizat de tânărul artist.

Întreaga colecție o descoperiți pe portalul oficial www.emiliopucci.com

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.instagram.com