Salutare, dragele mele fashioniste !!!

  De mult nu v-am surprins cu noutăți din lumea modei, așa că astăzi vă voi flata cu un articol super fresh,  despre culoarea anului 2020.

  Trebuie să știți că mai bine de 10 milioane de designeri și producători din întreaga lume se bazează pe recomandările  și serviciile companiei Pantone. Titanul din industria modei  contribuie anual  la definirea celor mai trendy culori, dirijând în totalitate procesul,  de la inspirație și până  la realizare.

  Dacă în 2019 culoarea vedetă a fost coraiul, în 2020 baza paletei coloristice va fi Classic Blue. Laurie Pressman, vicepresedinte Institutului Pantone a mărturisit la un show de televiziune  că această culoare este inspirată de la nuanțele mărilor și oceanelor. Prin urmare avem o luptă a culorilor cu stil. Vom purta nu  albastru, dar și derivatele acesteia, cum ar fi diverse tonuri de albastru , turquoise inclusiv  verde rece.

  În ansamblu, este o paletă inspirată din natură și este atât de variată încât fiecare se poate regăsi în funcție de propriile preferențe coloristice. O varietate de opțiuni, care te inspiră să  creezi la infinit cele mai stilate ținute, care vor epata la propriu. Frumoasă alegere, nu?!

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.google.com