Acest articol nu e o reclamă plătită, ci o recomandare sinceră. Iată patru produse de beauty, pe care personal le folosesc și vi le sugerez și vouă!

Întotdeauna am fost lăudată, dar mai mult ”înjurată” prin saloane,  pentru părul des, cu care mă mândresc. Scurt, ars… dar DES! 🙂 Vă imaginați ce panică și frică am simțit atunci când scoteam un ditamai pumn plin de păr, la cea mai fină și gingașă atingere? Mesaje cu poze pentru mama, cu emoji care plâng și “Mamă, RĂMÂN CHEALĂ!”…

Din fericire, mama deja avea soluția perfectă, care i-a fost adusă din Japonia – Serum Noir Benefique de la Shiseido. Serum-ul vine în mai multe formule, cred că una aparte pentru fiecare țară. Am încercat-o pe asta japoneză, care poate fi găsită pe Ebay.com și nu numai. Fetelor, nu vă imaginați ce minunății face serum-ul ăsta. Până acum nu îmi vine să cred cât de eficient e. Încercând foarte multe experimente DIY aka ulei de cocos, vitamine, pastile, diete… nu mai aveam nicio speranță și, disperată fiind, căutam peruci și extensii!

Shiseido Benefique Serum Noir

– Serum Noir Benefique de la Shiseido a schimbat totul în doar câteva săptămâni și nu îl mai folosesc de 1-2 luni, iar efectul încă se menține. Jur, când am fost la salon, stilistul mi-a spus că e foarte rar să îți cadă în sezon de iarnă, la 2 spălări și două vopsiri, doar câteva fire de păr. Deci… give it a try!

Pe scalpul uscat aplicați câteva picături, din toate părțile capului, după care masați.

– Al doilea produs recomandat de mine azi e noul fond de ten Dior Forever. Brandul a lansat recent o nouă formulă, care ține până la 16 ore, are un finish semi-matte, ”SPF 35” și ”Shine Control” – deci, perfect pentru tenul gras, dar nicidecum mai rău pentru tenul uscat, combinat sau normal. Am încercat să-l aplic cu noul Beauty Blender de la Dior (Backstage) și chiar dacă nu pot spune că nu-mi place, Beauty Blender-ul original este și întotdeauna va fi alegerea mea.

DIORSKIN FOREVER 2016

– Măștile de mâini Aloe Vera și Argan de la Sephora, care costă doar 18 RON, m-au cucerit și mi-au răsfățat mânuțele și cuticulele.

Sephora Masca Maini

– Ador noua ojă de la Guerlain,  care pe lângă gel-shine are aroma parfumului La Petite Robe Noir – My Frist Dress. Atunci când oja se usucă, unghiile capătă un miros de vișină, patchouli și trandafir. Personalul meu favorit e Top Coat-ul, care strălucește cel mai intens și pe care parfumul se simte cel mai bine.

Guerlain Oja LPRN

 

E o perioadă mult prea încărcată acum, dar cu puțină răbdare, vă promit primăvara să aveți multe-multe articole noi și folositoare.
Bisou-bisou!

 Text: Simona Chitoroaga
www.incroyablepoetry.wordpress.com
@theincroyable / INSTAGRAM