Sprâncenele pot schimba radical expresia feței și înfățișarea, de aceea este foarte important ca ele sa fie pensate conform trăsăturilor fizice a fiecărui individ în parte. O formă corectă poate accentua privirea iar cele pensate greșit te vor face să arăți mai în vârstă, mai obosită, tristă sau chiar răutăcioasă.

Unele femei în goana după perfecțiune și-au remodelat forma sprâncenelor fie prin intermediul pensării sau tatuajului.

 

Irina Taranco- specialist în domeniul machiajului permanent.

Irina Taranco – linergist, specialist în domeniul machiajului permanent vine cu câteva critici, sfaturi, dar și cuvinte de laudă în adresa interpretelor autohtone, vorbind despre sprâncenele acestora.

 

Diana Grigor

Aspectul  Dianei Grigor nu face nimic alt ceva decât să trezească admirație. Ea este deținătoarea unui look natural,  la care tinde fiecare domnișoară: buze voluptoase, un ten perfect și desigur o formă corectă și frumoasă a sprâncenelor, care corespunde tendințelor actuale. Toate aceste caracteristici arată foarte armonios în ansamblu și o avantajează pe Diana în totalitate.

 

Kătălina Rusu

Nu știu când a fost realizată această fotografie, dar cel puțin din imaginea dată pot spune că forma subțiată a sprâncenelor și machiajul strident îmi amintește de moda anilor 90. Acum sunt în trend sprâncenele dese și groase în tonuri naturale, de aceea îi recomand Kătălinei să le schimbe forma, ținând cont desigur de tendințele actuale și trăsăturile feței sale.

 

Natalia Gordienko

Natalia este deținătoarea unor sprâncene dese și groase de la natură. Forma acestora o avantajează de minune și nu necesită careva schimbări.

 

Mariana Șura

Sprâncenele Marianei Șura sunt tocmai acel model tatuat care arată nenatural și prea evidențiat. Forma arcuită și bine definită inclusiv culoarea neagră a acestora vorbește despre faptul că acestea sunt realizate printr-o tehnică veche de tatuare.  Dacă s-ar fi consultat cu un specialist din domeniul machiajului permanent, atunci cu siguranță acesta i-ar fi recomandat să opteze pentru o formă mai naturală.

 

Olia Tira

Olia Tira este o fire fină și feminină iar privirea ei fascinează. Din punctul meu de vedere tatuajul sprâncenelor sale este reușit. Specialistul a ținut cont să aleagă corect nuanța acestora, iar forma să se armonizeze cu trăsăturile feței. Fapt care îi scoate în evidență și mai mult ochii mari și frumoși ai interpretei.

 

Aliona Moon

Aliona Moon este o femeie frumoasă cu un aspect fizic neobișnuit, dar sprâncenele sale arată nenatural. Cel mai mult posibil că Aliona și-a făcut corecția sprâncenelor câțiva ani în urmă, când era în vogă  forma arcuită. În zilele noastre această formă nu mai este actuală. I-aș propune interpretei să le schimbe, optând pentru o formă mai groasă. Pentru un aspect natural aceasta trebuie să solicite executarea machiajului permanent prin tehnica „fir cu fir”.

Sursă foto: www.fashionguide.md

Fotografii preluate din arhiva personală a interpretelor.

Orice informație de pe www.ydanko.com poate fi preluată doar cu permisiunea scrisă a Y. Danko. Adresați request-ul:danko.ylianna@mail.ru