Aflându-mă în avioane mai mult timp decât aș vrea, travel kit-urile îmi sunt deja prieteni apropiați. Fiind alintată când vine vorba de produsele cosmetice pe care le folosesc, nu prea am încredere în șampoanele/gelurile de duș de la hotele sau rar găsesc ceva care-mi place în magazinele locale. Ca să evit riscul de a rămâne nespălată nesatisfăcută, am întotdeauna un travel kit la mine.

Luna trecută am avut un mini trip spre București, care necesita doar bagajul de mână și mă gândeam, o să încapă oare produsele mele în sacoșa aia mult prea mică în care nimic ce conține mai mult de 100 ml de lichid nu va trece?
Ritualul de păr pe care l-am ales îl găsiți aici.

Processed with VSCOcam with c2 preset

Gelul de duș l-am ales de la „Rituals” – un brand absolut incredibil, de care sunt îndrăgostită. Gelurile de duș, scrub-urile și lumânările aduc SPA-ul și aroma therapy în orice casă și de data asta l-am ales pe ”Zensation”, cu aromă de cherry și lapte de orez organic. Formula spumantă asigură o folosire îndelungată și foarte plăcută.

RITUALS Shower Gel

Pielea de corp am ales-o de la ”Body Shop„, din linia „Red Musk„. Sunt TOTAL îndrăgostită de mirosul ăsta și jur, dacă m-ar pune cineva să aleg între ciocolată și linia asta, uit de ciocolată. ”Body Shop„ are gift set-ul ce conține crema și gelul de duș în travel size și parfumul în bag size și full size. Mirosul e fantastic și parfumul meu de fiecare zi ”Black Opium„ de la YSL se combină mai mult decât perfect. Nu pot promite că fiecare  dintre voi o să îndrăgească această combinație, dar dacă avem gusturi măcar un pic asemănătoare – o să fiți și voi gata să renunțați la ciocolată. 🙂

RED MUSK

YSL Black Opium

Crema de mâni e de la ”Roger&Gallet”, un brand francez care produce creme, parfumuri ce conțin multe  fructe și flori. Când vine vorba de parfumuri, nu iubesc dulcele, dar cremele lor sunt minunate, încercați-le cu prima ocazie.

ROGERGALLET figue hand balm

Travel beautifully și sper ca v-a fost de folos articolul! 🙂

Text: Simona Chitoroaga
www.incroyablepoetry.wordpress.com
@theincroyable / INSTAGRAM