Trăim într-o lume ciudată, o lume a posibilităţilor şi tehnologiilor. O lume în care internetul a înlocuit bibliotecile, iar bloggerii scriitori. Poate aşa e mult mai simplu, pentru că nu avem timp să mergem în sala de lectură, în schimb în drum spre casă sau serviciu, cu doar un singur clik de pe tabletă avem toate informaţiile la picioare şi practic toate cărţile lumii deschise.

Astăzi vreau să vă fac cunoştinţă cu o tânără bloggeriță, care are ce povesti lumii. Inspirată de bucurie şi tristeţe, dragoste şi dezamăgire, femei şi frumos, Anastasia Popescu zilnic aşterne gîndurile sale pe foile virtuale ale blogului său. Mai mult decât atât  s-a încumetat să scrie o carte adevărată de poezii.  Recent am citit un articol semnat de ea, intitulat – „7 obiceiuri ale femeilor îngrijite”. Un articol util, care merită citit.

Deci, lectură plăcută!

 

 

Anastasia Popescu

 

Răsfoiam astăzi paginile revistelor virtuale și am dat de un articol dintr-o revistă pentru femei din Ucraina. Mi-a plăcut la nebunie, conținea sfaturi foarte utile pentru orice femeie. Am hotărât să „rup” din el doar cele 7 sfaturi și să explic de ce cred și eu că trebuiesc neapărat urmate.

 

1. Tunde-te! Un păr obosit, uscat și despicat, care coboară pe spatele tău  și arată ca o mătură, e groaznic. Nu încerca să-ți crești părul dacă el nu arată sănătos și bogat. Mai bine optează pentru un păr mai scurt, dar care va avea un aspect plăcut. Plus la toate există și o vârstă când lungimea părului nu trebuie să coboare mai jos de umăr. După 30 de ani cred că este contraindicat. Un mare atu al tunsorilor scurte este că ești nevoită mereu să le aranjezi. Nu poți strânge pur și simplu părul în coamă de cal. Deci ești mereu cu părul îngrijit. Ar mai fi aici un sfat, nu ieși din casă NICIODATĂ, dar absolut NICIODATĂ cu părul murdar.

 

2. Îngrijește-ți unghiile! Dacă nu ești în stare să le îngrijești singură, mai bine mergi la salon. Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei. Trebuie să ai grijă de ele constant! Cel mai oribil pentru mine într-o femeie e când are lacul decojit de pe unghii. Nu știu ce poate fi mai groaznic. Tot referitor la mâini, nu exagera cu cantitatea inelelor, nu ești pom de Crăciun. Undeva citisem că nu se permite mai mult de două inele pe o mână, eu cred că nu arată frumos mai mult de unul. Îngrijește-ți mâinile cu cremă, ele sunt primele care trădează vârsta. Mâinile trebuie să fie hidratate și moi. Deci, exfoliază-le și hidratează-le regulat.

 

3.Dormi îndeajuns! Somnul suficient înseamnă enorm pentru frumusețea ta. Organizează-ți timpul în așa mod în cât să dormi minimum șapte ore pe noapte sau mai mult dacă îți împlinești somnul mai greu.

 

Vezi continuarea articolului aici: http://anastasia-popescu.blogspot.com/2013/12/femei-7-obiceiuri-ale-femeilor-ingrijite.html

Poze: Din arhiva personală a bloggerului