Cu siguranță vi s-a întâmplat să procurați un ruj pentru că va atras nuanța suculentă de roșu sau roz intens, dar în momentul aplicării acestuia pe buze ați înțeles că rezultatul nu corespunde așteptărilor dvs..

Pentru a evita astfel de situații, make-up artista Marina Sokolova vă sugerează câteva sfaturi utile, și trucuri de frumusețe, care vă vor ajuta să obțineți un zâmbet seducător.

Sfatul nr. 1

     Dacă nu se permite să testați rujul pe buze, atunci aplicați-l pe vârful unui deget. Anume pielea de pe vârful degetului se aseamănă ca structură și culoare cu cea a buzelor. Astfel vei putea afla culoarea adevărată a rujului.

     Sfatul nr. 2    

Pentru a obține o aplicare perfectă a rujului, ai grijă ca acestea să fie permanent hidratate. Scapă de pielea uscată de pe buze cu ajutorul periuței de dinți. În timp ce-ți speli dinții periază-ți atent și buzele, apoi hidratează-le cu cremă sau cu un ruj igienic.

     Sfatul nr. 3

Niciodată nu utilizați un creion de contur mai întunecat ca rujul. Deoarece, atunci când se va șterge rujul de pe buze, va rămâne doar conturul, ce vă va crea un aspect inestetic și neîngrijit.

Sfatul nr. 4

Dacă sunteți cu vârsta trecută de 50 și aveți buzele cu linii proeminente și riduri, atunci evitați să folosiți gloss-ul. În schimb puteți utiliza cu succes rujurile cu o textură consistentă și mată.

   Sfatul nr. 5

Niciodată nu folosiți rujuri mai deschise la culoare ca tenul feței dvs., pentru a evita aspectul bolnăvicios și senzația de buze înghețate. Aveți grijă ca întotdeauna să procurați rujuri cu 2-3 tonuri mai închise la culoare.

   Sfatul nr. 6

Rujul și-a pierdut forma și nu-l mai puteți utiliza ca altădată?! Nu vă întristați, întrucât vă poate salva o periuță, concepută pentru vopsirea buzelor.

 Sfatul nr. 7

Pentru ca zâmbetul dvs. să atragă zeci de priviri în orice timp al zilei, nu evitați să împrospătați periodic machiajul.

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: /www.facebook.com/