Uită de durere și firele nedorite pentru că epilarea a devenit mai inofensivă și mai dulce ca niciodată. Datorită calităților sale emoliente și antiseptice, mierea curăță în procesul de epilare toate celulele moarte de pe suprafața epidermei, iar drept rezultat lasă pielea fină și catifelată. Pasta de miere se folosește rece, motiv pentru care devine nevătămătoare cu pielea ta gingașă și nu provoacă iritații. Această metodă de înlăturare a firelor nedorite este mai puțin dureroasă decât cea cu ceară clasică, iar după câteva proceduri părul devine mai rar, mai subțire și capătă o culoare mult mai deschisă.
Pe lângă toate astea specialiștii susțin că mierea stimulează și elimină toxinele din organism, concomitent ajută la vindecarea multor afecțiuni sau răni, poate reduce inflamațiile și previne îmbătrânirea prematură.
Dacă vrei să uiți de aceste probleme atunci nu ezita să beneficiezi chiar acum de proprietățile mierii. Dna Irina – un bun specialist în domeniul epilării îți poate oferi o mână de ajutor.
Contacte: (+373) 079997000
Text: Ylianna Danko
Foto: Diana Bodnarenco