Ne-am obișnuit cu aparițiile spectaculoase ale vedetelor internaționale. Acestea de cele mai deseori ne surprind cu ținute bine asortate, iar machiajul și coafurile impecabile. Însă ce vor spune stiliștii din domeniul frumuseții despre vedetele autohtone?!

Liutique Cast- hair stilyst

Hair stylist-ul postului „Jurnal TV”, Liutique Cast, vine cu câteva critici la adresa coafurilor interpretelor autohtone, dar și cu câteva recomandări.

Karizma

Aș spune că are cea mai reușită coafură pe care a avut-o vreodată. Bretonul în stil ”Brigitte Bardot” o avantajează de minune la fel ca și lungimea părului. Dacă își dorește o schimbare de look îi sugerez să experimenteze cu lungimea, optând pentru o frizură mai scurtă cu mai mult volum.

Olia Tira

Arată destul de prezentabil blondă și lungimea părului este potrivită. Însă ținând cont de activitatea ei scenică, îi propun să opteze pentru o tunsoare mai scurtă tip ”sassoon” sau una asimetrică și să mizeze pe o nuanță mai expresivă, de roz stins.

Diana Grigor

Coafura Dianei arată destul de drăguț. O apreciez pentru faptul că nu îi este frică să experimenteze periodic cu nuanțele părului. Culoarea ciocolatie și lungimea părului corespunde formei feței și tenului. Pentru o schimbare nouă de imagine îi recomand să mizeze pentru o tunsoare cu gradație ușoară, căreia să-i redea volum. Cred că și un breton lung ar avantaja-o, indiferent de lungimea părului.

Mariana Șura

Pentru ocazii speciale Mariana obișnuiește să opteze pentru o aranjare de păr cu bucle bine definite, care crează senzația unei „coafuri de plastic”. Părul nu trebuie să fie îngrelat cu fixativ ci trebuie să fie rebel și cât mai natural. În genere aș putea spune că această coafură o dezavantajează, atât culoarea cât și lungimea. Ținând cont de structura părului său, îi recomand o tunsoare rebelă până la zona umerilor. Însă pentru o schimbare radicală de look interpreta poate opta pentru o coafură cu breton lung și o nuanță de ciocolată rece.

Irina Tarasiuc

La capitolul bucle, Irina face aceleași greșeli de stil ca și interpreta Mariana Șura. Cu toate acestea nuanța părului o avantajează, urmează doar să-și scurteze un pic din lungime. Coafurile prinse, tip împletituri sau cocuri sunt o opțiune rezonabilă, de aceea merită să le poarte mai des.

Tatiana Heghea

Coafura Tatianei arată destul de bine din toate punctele de vedere. Pentru o schimbare remarcată de imagine, poate alege o metodă de vopsire mai originală, cum ar fi ”Meches” sau o tunsoare cu formă bine definită și breton drept.

 

P.S. Sugerez tuturor vedetelor să consulte un stilist și să urmărească tendințele atât din domeniul modei cât și a frumuseții.  Voi sunteți imaginea țării și aveți posibilitatea de a inspira și pe alții, de aceea experimentați mai des, fiți stilate și frumoase.

Cu drag Liutique Cast.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Orice informație de www.ydanko.com poate fi preluată doar cu acordul în scris al Y. Danko. Adresați request:danko.ylianna@mail.ru

Fotografii preluate din arhiva personală a interpretelor.