Revizuind fotografiile de la show-uri de modă, pot spune cu siguranță că unghiile foarte lungi, cu forme ascuțite și pătrate, și-au pierdut definitiv popularitatea. În rândul recomandărilor sunt unghiile cu aspect natural, scurte sau de lungime medie, cu formă rotunjită ori ușor ascuțită.

 

 

Ultimele tendințe în materie de manichiură ne surprind, propunându-ne o paletă vastă și bogată de culori. Pe lângă nuanțele naturale în stil nude avem oportunitatea de a experimenta, vopsind  unghiile în cel mai original mod. Așa dar, iată care sunt principalele direcții:

1. La fel ca și în sezonul rece a anului trecut, culorile intense de roșu închis, bordo, oxblood și grena vor face senzație. Aceste nuanțe seducătoare vor atrage privirea, așa că nu pregeta să le aplici în practică.

 

 

2. Nimic nu te poate scoate din anonimat, mai bine decât o manichiură în nuanțe metalice. Tonurile aurii îți vor reda un aer luxuriant iar nuanțele argintii o notă modernă și îndrăzneață. Poți miza atât pe texturi translucide cât și cele mate.

 

 

3. Motivele geometrice te pot inspira să creezi desene excentrice. Folosește dungi de diverse grosimi și direcții liniare. Îndrăznește să faci combinații cromatice incredibile, dintre două sau mai multe culori. Cu același succes poți opta pe o asimetrie minimalistă, fiecare unghie având desenul său specific, de liniile drepte, oblice sau verticale.

 

 

4. Cea mai tare tendință a sezonului rece este manichiura semilună, pe care merită să o încerci. Fie în clasica combinație alb/negru sau de ce nu în combinații de grena și auriu?!

 

 

5.  Manichiura ombre rămâne în tendințe și în sezonul de primăvară 2015. Acest tip de manichiură a fost atât de popular în anul 2013, că are toate șansele curând să-și piardă faima. Dacă îți plac unghiile în degrade, dar nu ai reușit să încerci, atunci o poți face chiar acum, cât nu-i târziu.

 

 

Orice informație de www.ydanko.com poate fi preluată doar cu acordul în scris al Y. Danko. Andresați requestdanko.ylianna@mail.ru

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

 Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.pinterest.com

andicolouryourlife.blogspot.com

fashiontrendseeker.com