În această dimineață am decis să vorbim despre noutățile noului sezon, în materie de accesorii. Mai exact, vom vorbi despre beretă – vedeta acestei toamne. Pe lângă faptul că te va  proteja de temperaturile scăzute, bereta te va  ajuta să obții ținute fashionable, care vor întoarce toate privirile în direcția ta.

  Bereta poate fi purtată în aproape orice combinație vestimentară, fiind un articol extrem de versatil. O poți asorta cu un palton elegant, cu un trenci sau o geacă oversize din denim. Dacă vrei să obții un outfit cu alură pariziană, atunci combină bereta cu o helancă și o pereche de pantaloni din denim sau  asorteaz-o cu o fustă plisată, și o cămașă elegantă.  Însă, dacă vrei să epatezi, atunci abordează un stil eclectic, combinând bereta cu o rochie vaporoasă, o centură din piele și o pereche de bocanci masculini.  Mai pe scurt, indiferent de combinația pe care o vei face, te asigur  că ținuta ta va fi una spectaculoasă.

  Ca să fii în pas cu ultimile trend-uri ale sezonului, renunță la beretele clasice în favoarea celor reinventate, cum ar fi cele realizate din piele sau prototipurile cu broderii ori  cu detalii decorative metalice.  În căutarea modelului perfect nu trebuie să cutreieri toate magazinele din capitală, deoarece în noua linie FW 2018-2019, semnată de brandul autohton VERTIGO, vei găsi cele mai variate berete. Prototipuri stylish, care te vor cuceri instantaneu. Revizuie fotografiile și convinge-te de sine stătător de acest lucru !!!

Descoperă întreaga colecție pe pagina oficială Vertigo /www.facebook.com/

 

Text: Ylianna Danko

Sursă foto: www.facebook.com